رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک اسفنجی دو رنگ

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم
آرد سفید_ یک و نیم لیوان فرانسوی
روغن مایع_ ۱/۲ لیوان
تخم مرغ _ ۴ عدد
شکر _۱ لیوان
پودر کاکائو_یک قاشق
آب جوش _نصف لیوان
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری
وانیل _نصف قاشق چای خوری

مرحله اول

ظرف کاملا خشک برداشته و چهار عدد سفیده تخم مرغ را داخل آن ریخته و با همزن آنقدر آن ها را میزنیم تا کاملا کف کرده و جدا شوند.

مرحله دوم
ظرف خشک و تمیز دیگری برداشته، این بار زرده های تخم مرغ ها و شکر و روغن را خوب هم میزنیم تا رنگ مایع ما کرم رنگ شده و کش بیاید.
مرحله چهارم
آب جوش را کم کم اضافه میکنیم تا مواد خراب نشوند و با ریسک هم میزنیم.

مرحله پنجم
آرد و وانیل و بکینگ پودر را از الک رد کرده و نصف آن ها را به همراه نصف سفیده ها هم میزنیم (توجه داشته باشید لیسک را در یک جهت حرکت بدهید هنگام هم زدن تا پف کیک نخوابد) سپس بقیه مواد را اضافه و هم میزنیم.

مرحله ششم
مواد را در دو ظرف به صورت مساوی میریزیم و داخل یک ظرف یک قاشق الک شده کاکائو اضافه میکنیم ، بدین صورت یک ظرف مواد ساده و دیگری کاکائویی داریم.

مرحله هفتم
داخل قالب بیست سانتی متری خود کاغذ روغنی پهن کرده و به صورت نوبتی از هر کدام چند قاشق داخل آن میریزیم.

مرحله هفتم

فر را حتما قبل از شروع به درست کردن کیک روشن کنید تا گرم شود، سپس کیک را به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید.

مرحله هشتم
بعد از بیرون آوردن کیک چند دقیقه به آن دست نزنید و صبر کنید کمی خنک شود تا بدون از هم پاشیدن از قالب خارج شود.

این مورد که اگر دوست دارید دو تیکه کیک به دورنگ داشته باشید بعد خامه کشی یا دیزاین کنید، میتوانید مواد جدا کرده را دو بار داخل قالب بریزید، بدین صورت که یک بار مواد ساده را ریخته و داخل فر بپزید، یک بار هم مواد کاکائویی را جداگانه داخل قالب ریخته و بپزید، بدین صورت دو رنگ کیک در مقابل شماست، نوش جان.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک اسفنجی دو رنگ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *