رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک اسفنجی نارگیلی

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

ارد _۲ پیمانه(لیوان فرانسوی)
شیر_یک پیمانه
شکر_۱پیمانه
روغن_۳/۴پیمانه
تخم مرغ _۳ عدد
پودر نارگیل _نصف پیمانه
وانیل_۱ق م
بکینگ پودر _۱ ق چ

مرحله اول
تخم مرغ ها با وانیل را کامل با همزن، هم زده تا کرم رنگ شوند.

مرحله دوم
روغن و شکر را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با همزن میزنیم.

مرحله سوم
شیر و نارگیل را به مواد اضافه کرده و اگه در این مرحله دوست داشتید میتوانید هل یا گلاب یا زعفران برای طعم کیکتون به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید

مرحله پنجم
داخل قالب کاغذ روغنی انداخته و اماده کنید.

مرحله ششم
کیک را به مدت ۴۵ با شعله زیرین فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و در اخر به مدت ۵ دقیقه شعله بالایی فر خود را روشن کنید و توجه داشته باشید فر حتما باید از قبل به مدت ۲۰ دقیقه گرم شده باشد.

برای تزئین کیک نارگیلی میتونید روی کیک عسل بریزید و پودر نارگیل بپاشید و اگر دوست داشتید خامه کشی کنید بعد روی خامه پودر نارگیل بریزید و نوش جان کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک اسفنجی نارگیلی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *