

موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
ارد _۲ پیمانه(لیوان فرانسوی)
شیر_یک پیمانه
شکر_۱پیمانه
روغن_۳/۴پیمانه
تخم مرغ _۳ عدد
پودر نارگیل _نصف پیمانه
وانیل_۱ق م
بکینگ پودر _۱ ق چ
مرحله اول
تخم مرغ ها با وانیل را کامل با همزن، هم زده تا کرم رنگ شوند.
مرحله دوم
روغن و شکر را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با همزن میزنیم.
مرحله سوم
شیر و نارگیل را به مواد اضافه کرده و اگه در این مرحله دوست داشتید میتوانید هل یا گلاب یا زعفران برای طعم کیکتون به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید
مرحله پنجم
داخل قالب کاغذ روغنی انداخته و اماده کنید.
مرحله ششم
کیک را به مدت ۴۵ با شعله زیرین فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و در اخر به مدت ۵ دقیقه شعله بالایی فر خود را روشن کنید و توجه داشته باشید فر حتما باید از قبل به مدت ۲۰ دقیقه گرم شده باشد.
برای تزئین کیک نارگیلی میتونید روی کیک عسل بریزید و پودر نارگیل بپاشید و اگر دوست داشتید خامه کشی کنید بعد روی خامه پودر نارگیل بریزید و نوش جان کنید.
ناهیرا (خریدار محصول) –
خیلی ممنون از توضیحاتون خوبتون????????????????????????