رضیم
شماره دستور پخت: 3351
رضیم
طرز تهیه کیک خامه ای

موارد لازم + طرز تهیه

🎂مواد لازم کیک خامه ای👇🏻
🎂برای خامه👇🏻
۳/۵ لیوان شیر
۲ عدد زرده تخم مرغ
۳ ق غ نشاسته ذرت
۳ ق غ آرد
۱ استکان شکر
۱ ق غ کره
۱ پاکت پودر کرم شانتی
۱ پاکت وانیل شکری
‌‌
🎂برای کیک اسفنجی👇🏻
۵ عدد تخم مرغ
۱/۵ لیوان شکر
۱ پنس نمک
نصف استکان آب گرم
۴_۵ قطره آب لیمو
۱ پاکت وانیل شکری
۱ لیوان آرد
۱ استکان نشاسته گندم
۱ پاکت بکینگ پودر

(اندازه قالب ۲۲ سانتی)

🎂طرز تهیه👇🏻
برای خامه به غیر از کرم شانتی، کره و وانیل همه مواد رو مخلوط کرده و تا وقتی که غلیظ بشه می پزیم سپس بقیه مواد رو اضافه کرده و با همزن حداقل ۵ دقیقه هم می‌زنیم. (اگه خیلی غلیظ باشه یکم شیر رو آروم آروم اضافه کنین تا کمی رقیق بشه من اضافه نکردم.)
برای کیک سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کرده، نصف شکر رو به سفیده و نصفش رو به زرده ها اضافه می‌کنیم. نمک و چند قطره آب لیمو رو به سفیده اضافه کرده و تا وقتی که مثل برف بشه هم می‌زنیم. زرده رو هم تا وقتی که رنگش باز بشه هم می زنیم سپس آب گرم رو آروم آروم اضافه می کنیم بعد همه مواد خشک رو ۳ بار الک کرده و به زرده هایی که به قوام خامه رسیدن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم سپس سفیده های تخم مرغ رو آروم آروم بهش اضافه کرده و هم می‌زنیم بعد داخل قالب می ریزیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰_۴۵ دقیقه می پزیم.
بعد اینکه کیک خنک شد به سه قسمت برش می‌زنیم و با شیر خیس می‌کنیم سپس روش خامه رو می مالیم و روش میوه های دلخواه رو اضافه می کنیم.
بیرون کیک رو هم به دلخواه کرم شانتی یا هم می تونین خامه بمالین.
قسمت بالاش ۲ قاشق غذاخوری کرم لوتوس رو به روش بن ماری ذوب کردم و روش ریختم.
شما به جای این میتونین با خامه و شکلات گاناش درست کرده و تزیین کنین.
نوش جان😍🥰💫

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک خامه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *