رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی (روش 1)

مواد لازم

آرد _دو پیمانه(لیوان فرانسوی)
روغن_۳/۴پیمانه
تخم مرغ _۳عدد
شیر_۱ پیمانه
شکر_۱پیمانه
پودر شکلات _۲ قاشق غذا خوری
وانیل_۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری

مواد روی کیک
شیر_۳/۴ لیوان
روغن_۴ قاشق
پودر کاکائو _۲ قاشق غ خوری
شکر _قاشق غذا خوری

دستور پخت

مرحله اول
شکر و روغن را مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

مرحله دوم
تخم مرغ ها را اضافه کرده و انقدر هم بزنید تا کرم رنگ شوند.

مرحله سوم
شیر را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر، وانیل و پودر شکلات را الک کرده و داخل مواد کم کم اضافه کرده و هم بزنید

مرحله پنجم
مواد را داخل قالب از قبل چرب شده با روغن مایع بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.

مرحله آخر

برای کیک شکلاتی خیس مخلوط شیر ،کاکائو و شکر و روغن را مخلوط کرده و در صورت نیاز با هم زن بزنید و روی کیک بریزید و نوش جان کنید.

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی (روش 2)

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی (روش 2)

🍩مواد لازم👇🏻
۲ عدد تخم مرغ
۱ استکان شکر
۱ استکان روغن مایع
۱ استکان شیر
۲ استکان آرد
۳ ق غ کاکائو (سر صاف)
۱ پاکت بکینگ پودر

🍩برای گاناش 👇🏻
۱ بسته خامه
۱۶۰ گرم شکلات شیری

🍩طرز تهیه👇🏻
شکر و تخم مرغ رو تا زمانی که به قوام خامه برسه هم می زنیم. شیر و روغن مایع رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم بعد مواد خشک رو ریخته و هم می زنیم سپس قالب تارت رو روغن مالی کرده و مواد کیک آماده شده رو داخلش می ریزیم. توی فر با دمای ۱۸۰ درجه کیک رو می پزیم.
تا وقتی کیک بپزه گاناش رو آماده می کنیم ۱ بسته خامه رو روی اجاق گرم می کنیم و روش شکلات ها رو می ریزیم و شکلات ها ذوب میشن. گاناش سرد شده رو روی کیک پخته و خنک شده می ریزیم و وقتی به دمای محیط رسید داخل یخچال قرار می دیم. ۱۰ دقیقه استراحت داده بعد روش رو با سس شکلات سفید یا شکلات بن ماری شده تزئین می کنیم .وقتی گاناش شکلاتی خوب خنک شد سرو می کنیم.
‌نوش جان🥰❤



‌💥نکته👇🏻
اگه خامه و یا کیک گرم باشه سس رو جذب می کنه بنابراین باید هر دو تاش هم خنک باشن.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک خیس شکلاتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *