

موارد لازم + طرز تهیه
?مواد لازم??
۴ عدد تخم مرغ
۱۰ گرم شکر (۱ ق غ)
۳۰ گرم شیر (۳ ق غ سرپر)
۵۰ گرم روغن آفتابگردان (۶ ق غ)
۶۵ گرم آرد (۳/۵ ق غ)
نصف ق چ بکینگ پودر
۱۵ گرم پودر کاکائو (۱ ق غ)
۱ ق م قهوه فوری
چند قطره آب لیمو
۶۵ گرم شکر
?برای کرم??
۱ پاکت خامه
۴ ق غ پنیر لبنه
۳ ق غ پودر قند
۱ ق م قهوه فوری
?طرز تهیه??
به اندازه یک فنجان قهوه، قهوه فیلتری رو داخل قهوه ساز دم میکنیم.
برای کیک زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کرده برای زرده اش ۱۰ گرم شکر رو اضافه کرده و با همزن دستی شکر رو تا زمانی که حل بشه هم میزنیم بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدیم سپس آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم.
توی کاسهای پودر کاکائو و ۱ ق غ قهوه فوری ریخته و روش قهوه فیلتری دم کشیده رو آروم آروم اضافه کرده و یه ماده غلیظ به دست میاریم. این مخلوط رو به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با همزن دستی تا وقتی که خوب مخلوط بشه هم میزنیم و کنار میذاریم.
به سفیده تخم مرغ چند قطره آبلیمو ریخته و با همزن تا وقتی که کف کنه هم میزنیم بعد ۶۵ گرم شکر رو آروم آروم اضافه کرده و هم میزنیم. (تاوقتی که سفیده تخم مرغ نوک همزن بمونه و نریزه)
سفیده تخم مرغ رو به زرده تو ۳_۴ قسمت اضافه میکنیم و بدون اینکه کفش بخوابه آروم هم میزنیم.
توی سینی ۴۰×۳۰ کاغذ روغنی پهن کرده و روش مواد کیک رو می ریزیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه بالا پایین تنظیم به مدت ۱۰ دقیقه کنترل شده می پزیم.
برای کرم خامه رو با همزن کمی هم می زنیم بعد پودر قند و پنیر لبنه رو اضافه کرده تا وقتی که سفت بشه هم میزنیم. به یک قاشق مرباخوری قهوه فوری قهوه فیلتر شده اضافه کرده و هم میزنیم و به خامه اضافه میکنیم و دوباره هم زده و داخل یخچال قرار میدیم.
بعد از خنک شدن کیک برش می گردونیم و روش کمی کرم میمالیم. بیسکویت های لیدی فینگر رو به مخلوط قهوه و آب آغشته کرده و یک گوشه کرم می ذاریم سپس روش کرم مالیده و محکم رولش می کنیم بعد روش بقیه کرم رو مالیده و پودر کاکائو می پاشیم و توی یخچال قرار میدیم و تا وقتی که خنک بشه صبر میکنیم سپس سرو می کنیم.
نوش جان❤???
گل پری (خریدار محصول) –
چطوری میتونم دستورپخت براتون ارسال کنم ؟????????
خجسته لقا (خریدار محصول) –
چه بی نظیر شدههه ???? ???? ????