رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم کیک سیب و دارچین اسلایسی:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۳۰۰ گرم(۲ لیوان دسته دار پر)
شکر ۲۰۰ گرم(۱ پیمانه)
روغن مایع ۱۰۰ گرم(۱/۲ پیمانه)
شیر ۱۰۰ گرم(۱/۲ پیمانه)
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
جوش شیرین نصف قاشق مرباخوری
نمک یک پینچ
وانیل یا زست لیمو یا پرتقال ۱/۳ قاشق جایخوری
مواد میانی:
سیب درشت ۲ عدد
پودر دارچین ۲ قاشق چایخوری
شکر ۳ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را با شکر و وانیل یا رنده پوست لیمو یا رنده پوست پرتقال به مدت ۶-۷ دقیقه بزنید تا سفید و کشدار شود سپس به آن روغن مایع را اصافه کرده و ۳۰ ثانیه بزنید و بعد از آن شیر را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه بزنید تا مواد یکدست شود سپس آرد را با نمک و بکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط کنید و الک کرده و به مواد کم کم اصافه کرده یا با همزن دستی یا همزن برقی با دور کند مخلوط کنید ، خب این شد مواد کیکمون برای مواد میانی:سیب ها را پوست بگیرید رنده درشت بزنید و با دارچین و شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید؛
حالااااااااا قالب مورد نظرتون رو حاضر کنید کاغذ روغنی بندازید روی کاغذ رو چرب کنید من از اسپری نچسب استفاده کردم از ۲/۳ مواد کیک در قالب ریخته سپس از مایه سیب و دارچین روی مواد کیکی ریخته(اگر آب انداخت حتما آبش رو دور بریزید و فقط مایه سیب را خیلی آرام و کم کم روی مایه کیک بریزید) سپس بقیه مایه کیک را روی سیب ها ریخته و روی آن را از مغزیجات دلخواهی که به آرد آغشته کردید بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ به مدت ۴۰ دقیقه پخت کنید
در آخر کار وقتی کیک را از فر دراوردم از کره روی کیک دادم تا خوش عطر و طعم و براق بشه و تمااام
حتما درستش کنید بینظیره😍
پ ن:بچه ها فر من برقی بود با توجه به دمای فرتون تنظیم کنید و تست اخر که خلال چوبی هست یادتون نره همتون دیگه بلدید😉
پ ن: و میتونید جوش شیرین رو حذف کنید و بجاش بکینگ پودر رو جایگزین کنید

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک سیب و دارچین اسلایسی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *