![طرز تهیه کیک سیب و دارچین اسلایسی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/c5e72214e278a4ac4d537fd15435927d__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه کیک سیب و دارچین اسلایسی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/0b2c8036caa84864c58d72205254421c__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه کیک سیب و دارچین اسلایسی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/8be9ef4f11fd2d2ad515490aa379fb56__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه کیک سیب و دارچین اسلایسی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/5cbe8cbdafcdad3f574caaec7feab57d__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه کیک سیب و دارچین اسلایسی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/430598892bc86ae1db27f5fe860a76bc__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه کیک سیب و دارچین اسلایسی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/95bbecd42ce410593c97cf0b95dc22cf__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه کیک سیب و دارچین اسلایسی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/bb9574dd4357daea0c134399e44a2406__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه کیک سیب و دارچین اسلایسی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/e940e37a99ab6608d342e020968ad531__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه کیک سیب و دارچین اسلایسی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/076fdbe338ee4e2f79cb6cc6b70c03c7__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه کیک سیب و دارچین اسلایسی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/42ff4cf35e7d094870dc65b8e0dcf846__charsoogh-1-150x150.jpg)
موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم کیک سیب و دارچین اسلایسی:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۳۰۰ گرم(۲ لیوان دسته دار پر)
شکر ۲۰۰ گرم(۱ پیمانه)
روغن مایع ۱۰۰ گرم(۱/۲ پیمانه)
شیر ۱۰۰ گرم(۱/۲ پیمانه)
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
جوش شیرین نصف قاشق مرباخوری
نمک یک پینچ
وانیل یا زست لیمو یا پرتقال ۱/۳ قاشق جایخوری
مواد میانی:
سیب درشت ۲ عدد
پودر دارچین ۲ قاشق چایخوری
شکر ۳ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را با شکر و وانیل یا رنده پوست لیمو یا رنده پوست پرتقال به مدت ۶-۷ دقیقه بزنید تا سفید و کشدار شود سپس به آن روغن مایع را اصافه کرده و ۳۰ ثانیه بزنید و بعد از آن شیر را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه بزنید تا مواد یکدست شود سپس آرد را با نمک و بکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط کنید و الک کرده و به مواد کم کم اصافه کرده یا با همزن دستی یا همزن برقی با دور کند مخلوط کنید ، خب این شد مواد کیکمون برای مواد میانی:سیب ها را پوست بگیرید رنده درشت بزنید و با دارچین و شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید؛
حالااااااااا قالب مورد نظرتون رو حاضر کنید کاغذ روغنی بندازید روی کاغذ رو چرب کنید من از اسپری نچسب استفاده کردم از ۲/۳ مواد کیک در قالب ریخته سپس از مایه سیب و دارچین روی مواد کیکی ریخته(اگر آب انداخت حتما آبش رو دور بریزید و فقط مایه سیب را خیلی آرام و کم کم روی مایه کیک بریزید) سپس بقیه مایه کیک را روی سیب ها ریخته و روی آن را از مغزیجات دلخواهی که به آرد آغشته کردید بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ به مدت ۴۰ دقیقه پخت کنید
در آخر کار وقتی کیک را از فر دراوردم از کره روی کیک دادم تا خوش عطر و طعم و براق بشه و تمااام
حتما درستش کنید بینظیره😍
پ ن:بچه ها فر من برقی بود با توجه به دمای فرتون تنظیم کنید و تست اخر که خلال چوبی هست یادتون نره همتون دیگه بلدید😉
پ ن: و میتونید جوش شیرین رو حذف کنید و بجاش بکینگ پودر رو جایگزین کنید
خاتون –
عالیه این طرز تهیه 🙂 🙏🏻 🥰