رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک شکلاتی خامه ای

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آرد _دو پیمانه(لیوان فرانسوی)
روغن_۳/۴پیمانه
تخم مرغ _۳عدد
شیر_۱ پیمانه
شکر_۱پیمانه
پودر کاکائو _۲ قاشق غ
وانیل_۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری

دستور پخت

مرحله اول
شکر و روغن را مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

مرحله دوم
تخم مرغ ها را اضافه کرده و انقدر هم بزنید تا کرم رنگ شوند.

مرحله سوم
شیر را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را الک کرده و داخل مواد کم کم اضافه کرده و هم بزنید

مرحله پنجم
مواد را داخل قالب از قبل چرب شده با روغن مایع بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.

مرحله ششم
در این مرحله کیک را بعد از جدا کردن از قالب داخل یک ظرف سر بسته قرار دهید و داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.

مرحله هفتم
خامه هم نزده را با همزن کامل بزنید.

مرحله هشتم
کیک را از یخچال خارج کرده و خامه فرم گرفته را طبق سلیقه خود میتوانید بین دو لایه یا روی و اطراف کیک کشیده و نوش جان کنید.

نکته
برای دیزاین روی کیک میتوانید بعد از خامه کشی، شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و از لبه های کیک به سمت پایین ریخته و نوش جان کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک شکلاتی خامه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *