رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک شیفون شكلاتى

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم کیک شیفون شكلاتى
آرد قنادى ١٩٠ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم
پودر كاكائو ٢٠ گرم
شکر دانه ریز(تو آسیاب چند پالس بزنین )۲۰۰ گرم
آب جوش ۱/٣ پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
بکین پودر ۱ ق چایخوری سر پر
وانیل ١ ق چایخوری
تخم مرغ ۶ عدد
نمک یک پنس
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ ها و سه چهارم از شکر و وانيل رو تو کاسه بزرگ با همزن دستی بزنین تا یکم شکر حل بشه،آب جوش رو خیلی آروم و کم کم به زرده اضافه کنین ‌(بسته به میزان آب خور آردتون ممکنه تا یکی دو ق بیشتر هم آب ببره )
بعد ترکیب آرد ،نمک ،بکین پودر ،نشاسته ذرت و پودركاكائو رو که سه بار الک کردین تو سه مرحله به زرده و شکر اضافه کنین و با همزن دستی بزنین ،غلظت مواد باید طوری باشه که از بالا میریزیم روی هم، اصطلاحا تا بشه
یعنی نه سفت که از همزن دستی پایین نیاد نه انقد شل که خیلی روان بریزه، بعد روغن رو اضافه کنین و با همزن دستی حسابی مخلوط کنین،حالا سفیده ها رو با همزن برقی زده تا کمی کف کنه،درجه همزن رو کم کنین وباقیمانده شکر رو به صورت آبشاری اضافه کنین و درجه رو بالا ببرین تا سفیده کامل فرم بگیره، حالا سفيده ها رو در دو مرحله با مایع قبلی فولد کنین
و تو قالب ریخته (كف قالب رو كاغذ روغنى ببريد و بذاريد، و ديواره هاشو كمى روغن بماليد و كمى آرد بپاشيد) و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰-٤٥ دقیقه قرار بدین يا تا زمانی که سيخ چوبى تمیز از كيك بیرون بیاد، پنج دقیقه دیگه زمان بدین و کیک رو از فر در بیارین و با قالب روی توری خنک کننده برگردونين،این کار باعث میشه پف کیک نخوابه ،بزارین کمی خنک بشه بعد از قالب خارج کنین،این کیک به علت وجود نشاسته ذرت بافت بسیااااار لطیف و خوبی داره.
من از قالب گرد سايز ٢٠ با ارتفاع ١٠ استفاده كردم. و بعد از خنك شدن برش زدم و يك بسته خامه ى قنادى بن سا رو فرم دادم و قبل از خامه زدن هر طبقه رو با شير كاكائو كمى مرطوب كردم و بعد خامه زدم( روى خامه مى تونيد مور و گردو يا هرچى دوست داريد بذاريد) و بعدشم طبقه ى بعدى، روى كيك هم با ماسوره ، رُزت زدم و روشو پودر كاكائو پاشيدم، دورشم خامه كشى هم نكردم هم راحت تر بود هم كم خامه تر 🤗 براى همه ى كيك هايى كه خامه دارن فقط از اين كيك استفاده مى كنم👌🏻 😍🙌🏻

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک شیفون شكلاتى”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی