موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آرد _دو پیمانه(لیوان فرانسوی)
کره_۱۵۰ گرم
تخم مرغ _۳عدد
شکر_۱پیمانه
آبلیمو_ ۲ ق سوپ خوری
وانیل_۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری
لیمو رنده شده _۳ قاشق سر خالی
دستور پخت
مرحله اول
شکر و کره را مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را اضافه کرده و انقدر هم بزنید تا کرم رنگ شوند.
مرحله سوم
آبلیمو و پوست رنده شده لیمو را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر را الک کرده و داخل مواد کم کم اضافه کرده و هم بزنید
مرحله پنجم
مواد را داخل قالب از قبل چرب شده با روغن مایع بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
نکته
میتوانید از پوست رنده شده لیمو با ترکیب عسل برای روی کیک استفاده کنید.
هورسان –
طعمش چطوره ؟😉
سپیده –
چه بی نظیر شدههه????????