

موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آرد _۲ لیوان فرانسوی
شکر _۱/۳ لیوان
مربای بدون شهد_۱ لیوان
شهد مربا _نصف لیوان
روغن_۲/۴ لیوان
تخم مرغ_۴ عدد
جوش شیرین_۱ ق چ
بکینگ پودر _۱ ق چ
وانیل_۱ق م
گلاب _چهار قاشق
مرحله اول
تخم مرغ ها و وانیل را داخل ظرفی تمیز و شیشه ای یا استیل ریخته و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید.
مرحله دوم
شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شده و کش بیایند.
مرحله سوم
سپس روغن و شهد مربا را اضافه کنید.
مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
مربای هویج را اضافه کرده و با لیسک خوب هم بزنید.
مرحله ششم
داخل قالب خود کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را داخل قالب بریزید.
مرحله هفتم
مواد داخل فر از قبل (به مدت ۲۰ دقیقه) گرم شده به مدت ۴۵ با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
پاکبانو –
فوق العاده این???
گلبان (خریدار محصول) –
من به آشپزی خیلی علاقه دارم واسه همین خیلی به سایتتون سر میزنم????????????