رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک مربای هویج

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آرد _۲ لیوان فرانسوی
شکر _۱/۳ لیوان
مربای بدون شهد_۱ لیوان
شهد مربا _نصف لیوان
روغن_۲/۴ لیوان
تخم مرغ_۴ عدد
جوش شیرین_۱ ق چ
بکینگ پودر _۱ ق چ
وانیل_۱ق م
گلاب _چهار قاشق

مرحله اول
تخم مرغ ها و وانیل را داخل ظرفی تمیز و شیشه ای یا استیل ریخته و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید.

مرحله دوم
شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شده و کش بیایند.

مرحله سوم
سپس روغن و شهد مربا را اضافه کنید.

مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم
مربای هویج را اضافه کرده و با لیسک خوب هم بزنید.

مرحله ششم
داخل قالب خود کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را داخل قالب بریزید.

مرحله هفتم
مواد داخل فر از قبل (به مدت ۲۰ دقیقه) گرم شده به مدت ۴۵ با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک مربای هویج”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *