رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

🍫مواد لازم کیک موزاییکی👇🏻
۲/۵ بسته بیسکوییت پتی بور
۱/۵ لیوان شیر گرم شده
۲۰۰ گرم شکلات
۲_۳ ق غ فندق یا گردو ، بادام
۲ ق غ کاکائو

🍫برای روش👇🏻
نصف پاکت خامه
۸۰ گرم شکلات

🍫طرز تهیه👇🏻
شیر گرم رو به شکلات اضافه کرده و هم میزنیم
فندق و کاکائو رو هم اضافه کرده و هم میزنیم.
بیسکوییت ها رو به ۴ قسمت خرد میکنیم سس شکلاتی آماده شده رو روی بیسکوییت ها میریزیم و هم میزنیم(سس در این قسمت ممکنه
زیاد دیده بشه ولی بیسکوییت ها سس رو جذب میکنن) داخل قالب کمربندی کوچک موادمون رو میریزیم و با قاشق فشار میدیم و صافش میکنیم . برای سس روش ، خامه رو وقتی ولرم شد از رو اجاق برمیداریم شکلات رو اضافه کرده و هم میزنیم سپس روی کیک میریزیم
میتونیم از این سس کمی جدا کنیم و برای تزئین روش استفاده کنیم. به این شکل کیک رو یه شب داخل یخچال استراحت میدیم بعد استراحت کناره هاش رو با کمک چاقو جدا کرده سپس قالب رو باز میکنیم بعد روی کیک رو هر طور که دوست داشتیم میتونیم تزئین کنیم. من به روش بن ماری شکلات رو ذوب کردم و با قیف روش شکل دادم از سسی که کنار گذاشته بودیم هم میتونیم روش رو تزئین کنیم و سرو کنیم .
نوش جان❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک موزاییکی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *