رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک هویج با محلبی

موارد لازم + طرز تهیه

🥕مواد لازم کیک هویج با محلبی👇🏻
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱ استکان روغن مایع
۱ استکان گردو
نصف استکان شیر
۱ پاکت بکینگ پودر
۱ ق م دارچین
نوک ۱ ق چ پودر میخک
۲ لیوان هویج رنده شده
۲ لیوان آرد
نصف پوست پرتقال رنده شده (پوست نارنگی هم میشه)

🥕برای محلبی👇🏻
۲ لیوان شیر
۱ استکان شکر
۲ ق غ آرد
۱ ق غ نشاسته
۱ پاکت وانیل شکری
۱ ق غ کره (۵۰ گرم)

🥕برای روش👇🏻
پوست پرتقال رنده شده
گردو
دارچین

🥕طرز تهیه👇🏻
تخم مرغ و شکر رو ۳ تا ۴ دقیقه خوب هم می‌زنیم بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کرده خیلی کم هم می زنیم سپس آرد الک شده رو با بکینگ پودر الک کرده، به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم. در نهایت هویج، گردو، دارچین، پودر میخک و پوست پرتقال رنده شده رو اضافه کرده و با کاردک هم می‌زنیم سپس داخل قالب روغن مالی و آرد پاشی شده می ریزیم و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه می‌پزیم.
برای محلبی شیر، آرد، نشاسته و شکر رو روی اجاق گذاشته و تا وقتی که قوام بیاد هم می‌زنیم. وقتی به قوام محلبی رسید وانیل و کره رو اضافه کرده و از روی اجاق برمی داریم و می ذاریم خنک بشه. برای این که صاف بشه ۲ تا ۳ دقیقه با همزن هم می‌زنیم سپس محلبی رو روی کیک می مالیم در نهایت روش رو تزیین کرده و ۳ تا ۴ ساعت بعد سرو می کنیم.
نوش جان🥰😍
‌‌

💥‌نکته👇🏻
اندازه لیوان ۲۵۰ میلی لیتر
اندازه استکان ۱۲۵ میلی لیتر

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک هویج با محلبی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *