موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آرد _۲ لیوان فرانسوی
شکر _یک لیوان
هویج رنده شده_۲ لیوان
روغن_۳/۴ لیوان
شیر_۳/۴ لیوان
تخم مرغ_۴ عدد
جوش شیرین_۱ ق چ
بکینگ پودر _۱ ق چ
وانیل_۱ق م
مرحله اول
تخم مرغ ها را داخل ظرفی تمیز و شیشه ای یا استیل ریخته و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید.
مرحله دوم
شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شده و کش بیایند.
مرحله سوم
سپس روغن و شیر را اضافه کنید.
مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر، وانیل و جوش شیرین را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
هویچ ها را اضافه کرده و با لیسک خوب هم بزنید.
مرحله ششم
داخل قابلمه سایز ۲۲ (س)خود روغن و آرد بپاشید و مواد را داخل قابلمه بریزید، سر قابلمه دم کن بگذارید و درب آن را ببندید.
مرحله هفتم
قابلمه را بروی شعله کم گذاشته به مدت ۳۰ دقیقه تا آماده بشه ، بهتر ۲۰ دقیقه اول در قابلمه باز نشه تا پفش نخوابه. بعد از ۳۰ دقیقه از یه خلال دندان استفاده کنید و داخل کیک فرو ببرید اگر کیک بهش چسبید اجازه بدید بپزه و اگر نچسبید آماده تزیین و سرو شدن است.
سِتیا –
فکر کنم خوشمزه باشه تستش میکنم😋😋