رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک هویج بدون فر (در قابلمه)

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آرد _۲ لیوان فرانسوی
شکر _یک لیوان
هویج رنده شده_۲ لیوان
روغن_۳/۴ لیوان
شیر_۳/۴ لیوان
تخم مرغ_۴ عدد
جوش شیرین_۱ ق چ
بکینگ پودر _۱ ق چ
وانیل_۱ق م

مرحله اول
تخم مرغ ها را داخل ظرفی تمیز و شیشه ای یا استیل ریخته و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید.

مرحله دوم
شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شده و کش بیایند.

مرحله سوم
سپس روغن و شیر را اضافه کنید.

مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر، وانیل و جوش شیرین را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم
هویچ ها را اضافه کرده و با لیسک خوب هم بزنید.

مرحله ششم
داخل قابلمه سایز ۲۲ (س)خود روغن و آرد بپاشید و مواد را داخل قابلمه بریزید، سر قابلمه دم کن بگذارید و درب آن را ببندید.

مرحله هفتم
قابلمه را بروی شعله کم گذاشته به مدت ۳۰ دقیقه تا آماده بشه ، بهتر ۲۰ دقیقه اول در قابلمه باز نشه تا پفش نخوابه. بعد از ۳۰ دقیقه از یه خلال دندان استفاده کنید و داخل کیک فرو ببرید اگر کیک بهش چسبید اجازه بدید بپزه و اگر نچسبید آماده تزیین و سرو شدن است.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک هویج بدون فر (در قابلمه)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *