رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک هویج بدون فر (در قابلمه)

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آرد _۲ لیوان فرانسوی
شکر _یک لیوان
هویج رنده شده_۲ لیوان
روغن_۳/۴ لیوان
شیر_۳/۴ لیوان
تخم مرغ_۴ عدد
جوش شیرین_۱ ق چ
بکینگ پودر _۱ ق چ
وانیل_۱ق م

مرحله اول
تخم مرغ ها را داخل ظرفی تمیز و شیشه ای یا استیل ریخته و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید.

مرحله دوم
شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شده و کش بیایند.

مرحله سوم
سپس روغن و شیر را اضافه کنید.

مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر، وانیل و جوش شیرین را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم
هویچ ها را اضافه کرده و با لیسک خوب هم بزنید.

مرحله ششم
داخل قابلمه سایز ۲۲ (س)خود روغن و آرد بپاشید و مواد را داخل قابلمه بریزید، سر قابلمه دم کن بگذارید و درب آن را ببندید.

مرحله هفتم
قابلمه را بروی شعله کم گذاشته به مدت ۳۰ دقیقه تا آماده بشه ، بهتر ۲۰ دقیقه اول در قابلمه باز نشه تا پفش نخوابه. بعد از ۳۰ دقیقه از یه خلال دندان استفاده کنید و داخل کیک فرو ببرید اگر کیک بهش چسبید اجازه بدید بپزه و اگر نچسبید آماده تزیین و سرو شدن است.

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه کیک هویج بدون فر (در قابلمه)

  1. سِتیا

    فکر کنم خوشمزه باشه تستش میکنم😋😋

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)