رضیم
شماره دستور پخت: 1431
رضیم
طرز تهیه کیک پای سیب

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آرد_۲پیمانه
شکر_۱لیوان
سیب_۲عدد
شیر_۱/۲پیمانه
کره_۱۰۰گرم
تخم مرغ_۴عدد
وانیل_۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر_ ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهییه

۱_سیب ها را به صورت قاچ ها پرتقال در آورده و داخل یک ظرف ریخته، یک فنجان آب ، یک قاشق شکر و کمی دارچین ریخته و اجازه پخت دهید.

۲_زرده را از سفیده جدا کرده و به همراه شکر و وانیل هم زده تا کرم رنگ شود.

۳_سفید را در ظرفی تمیز و خشک ترجیحا شیشه ای یا استیل هم زده تا کاملا پف کنند.

۴_کره و شیر را به زده ها اضافه کرده و هم بزنید.

۵_آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند.

۶_مواد خشک و سفیده را کم کم به ترکیب اولیه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.

۷_کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و سیب ها را از شهد خارج کرده و کف قالب بچینید، سپس مواد را روی سیب ها ریخته و داخل فر قرار دهید.

۸_فر را از قبل به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و سپس قالب داخل فر قرار دهید تا به مدت ۴۵ الا ۵۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بپزد.

نکته
برای طعم بهتر میتوانید بعد چیدن سیب ها یک لایه دارچین با پودر هل یا پودر گردو بپاشید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک پای سیب”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *