رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک پرتقالی با سیب

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آب پرتقال _نصف لیوان
تخم مرغ _۴ عدد
آرد _۲لیوان
شکر _۱ لیوان
سیب_۱ عدد بزرگ
سیب رنده شده _نصف لیوان
بکینگ پودر _۱ق غ
روغن مایع _نصف لیوان
وانیل_نصف ق چ
پوست رنده شده پرتقال_۱ عدد بزرگ

دستور پخت

مرحله اول
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن، به طوری که همزن ثابت باشد هم بزنید.

مرحله دوم
شکر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد شما حالت کش دار شوند.

مرحله سوم
روغن را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند و به کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

مرحله پنجم
آب پرتقال و رنده پوست پرتقال و سیب های رنده شده یا له شده را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله ششم
فر را از به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و مواد را داخل قالب ۲۰ که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید ریخته و یک عدد سیب را خلال کرده و روی کیک بچینید و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید و بعد ۳ دقیقه شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شده و بپزد.

«مواد روی کیک»

شیر_۲ فنجان
شکر_۲ق غ
آرد_۲ ق غ
وانیل_ ۱ ق چ

طرز تهییه
شیر و آرد و شکر رو هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد وانیل اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم تا فرم بگیره بعد داخل قیف ریخته و روی کیک میریزیم و با سیب تزیین میکنیم

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک پرتقالی با سیب”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *