
موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آب پرتقال _نصف لیوان
تخم مرغ _۴ عدد
آرد _۲لیوان
شکر _۱ لیوان
سیب_۱ عدد بزرگ
سیب رنده شده _نصف لیوان
بکینگ پودر _۱ق غ
روغن مایع _نصف لیوان
وانیل_نصف ق چ
پوست رنده شده پرتقال_۱ عدد بزرگ
دستور پخت
مرحله اول
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن، به طوری که همزن ثابت باشد هم بزنید.
مرحله دوم
شکر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد شما حالت کش دار شوند.
مرحله سوم
روغن را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند و به کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
مرحله پنجم
آب پرتقال و رنده پوست پرتقال و سیب های رنده شده یا له شده را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله ششم
فر را از به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و مواد را داخل قالب ۲۰ که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید ریخته و یک عدد سیب را خلال کرده و روی کیک بچینید و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید و بعد ۳ دقیقه شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شده و بپزد.
«مواد روی کیک»
شیر_۲ فنجان
شکر_۲ق غ
آرد_۲ ق غ
وانیل_ ۱ ق چ
طرز تهییه
شیر و آرد و شکر رو هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد وانیل اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم تا فرم بگیره بعد داخل قیف ریخته و روی کیک میریزیم و با سیب تزیین میکنیم
مهرآیین (خریدار محصول) –
خیلی خوشمزه میشهههههههه????????????????????
سایه (خریدار محصول) –
خیلی لذیذ بنظر میرسه????????????