

موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آرد سفید_ ۲ لیوان فرانسوی
کره _ ۱۲۵ گرم
تخم مرغ _ ۶ عدد
شکر _۱/۵ لیوان
آب جوش _ ۱ ق غ
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری
وانیل _نصف قاشق چای خوری
مرحله اول
ظرف کاملا خشک برداشته و چهار عدد سفیده تخم مرغ را داخل آن ریخته و با همزن آنقدر آن ها را میزنیم تا کاملا کف کرده و جدا شوند.
مرحله دوم
ظرف خشک و تمیز دیگری برداشته، این بار زرده های تخم مرغ ها و شکر و کره هم دمای محیط را خوب هم میزنیم تا رنگ مایع ما کرم رنگ شده و کش بیاید.
مرحله چهارم
آب جوش را کم کم اضافه میکنیم با ریسک هم میزنیم.
مرحله پنجم
آرد و وانیل و بکینگ پودر را از الک رد کرده و نصف آن ها را به همراه نصف سفیده ها هم میزنیم (توجه داشته باشید لیسک را در یک جهت حرکت بدهید هنگام هم زدن تا پف کیک نخوابد) سپس بقیه مواد را اضافه و هم میزنیم.
مرحله ششم
داخل قالب بیست سانتی متری خود کاغذ روغنی پهن کرده و مواد را داخل آن میریزیم.
مرحله هفتم
فر را حتما قبل از شروع به درست کردن کیک روشن کنید تا گرم شود، سپس کیک را به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید.
نکته
این کیک به علت بافت و مزه عالی که داره قابلیت این مورد رو داره که داخلش از تیکه های میوه یا پودر قهوه استفاده کنید، نوش جان.
کیانوش (خریدار محصول) –
نوش جان????
فروردین –
چه شوووووووووووووود????????????????