

موارد لازم + طرز تهیه
گلت سيب
آرد ١٧٠ گرم
شكر ٣ قاشق غذاخوري
نمك ١/٤ قاشق چايخوري
آب يخ به مقداري كه خمير جمع شود
كره ٩٠ گرم
سيب پوست گرفته ٣ عدد اسلايس شده
دارچين ٢ قاشق غذاخوري
طرز تهيه : ابتدا فرتون رو با دماي ٢٠٠ درجه روشن و گرم كنيد،بعد يه ظرف برداشته كه عاري از هر بو باشه،آرد و با نمك مخلوط كنيد و بعد كره را مربع هاي كوچك كرده و با انگشت به خُرد آرد بدين(از كف دست استفاده نكنيد كه كره آب ميشود)? بعد آب يخ را كم كم اضافه كرده تا خمير جمع شود?? خمير را در نايلون گذاشته(٣٠ دقه استراحت بدين) بعد از اون سيب و دارچين و شكر را مخلوط كنين و ٣-٥ دقه روي حرارت ملايم تا نيم پز بشه?? بعد بزارين تا سرد بشه…. حالااااا خمير و از يخچال در بيارين با وردنه باز كنين و توي يه ظرف نچسب پهن كنين و ?اول سيب ها را بچينين با يك سانت فاصله از اطراف و بعد?سسي كه بدست آمده از سيب ها را ميريزم روش و گوشه هاي خمير را جمع كنيد و كمي شكر قهوه اي يا سفيد روي آن بپاشيد،،،بعد از ٢٠ دقه از زمان پخت مقداري كره و زعفران را با قلمو رومال كنيد و بزارين دوباره بپزه تا وقتي كه اطراف خمير طلايي بشه???? درست كنيد و از طعم بي نظيرش لذت ببرين???
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.