رضیم
شماره دستور پخت: 98
رضیم
طرز تهیه گلت سيب

موارد لازم + طرز تهیه

گلت سيب
آرد ١٧٠ گرم
شكر ٣ قاشق غذاخوري
نمك ١/٤ قاشق چايخوري
آب يخ به مقداري كه خمير جمع شود
كره ٩٠ گرم
سيب پوست گرفته ٣ عدد اسلايس شده
دارچين ٢ قاشق غذاخوري
طرز تهيه : ابتدا فرتون رو با دماي ٢٠٠ درجه روشن و گرم كنيد،بعد يه ظرف برداشته كه عاري از هر بو باشه،آرد و با نمك مخلوط كنيد و بعد كره را مربع هاي كوچك كرده و با انگشت به خُرد آرد بدين(از كف دست استفاده نكنيد كه كره آب ميشود)😉 بعد آب يخ را كم كم اضافه كرده تا خمير جمع شود👌🏻 خمير را در نايلون گذاشته(٣٠ دقه استراحت بدين) بعد از اون سيب و دارچين و شكر را مخلوط كنين و ٣-٥ دقه روي حرارت ملايم تا نيم پز بشه😋😋 بعد بزارين تا سرد بشه…. حالااااا خمير و از يخچال در بيارين با وردنه باز كنين و توي يه ظرف نچسب پهن كنين و 🌸اول سيب ها را بچينين با يك سانت فاصله از اطراف و بعد🌸سسي كه بدست آمده از سيب ها را ميريزم روش و گوشه هاي خمير را جمع كنيد و كمي شكر قهوه اي يا سفيد روي آن بپاشيد،،،بعد از ٢٠ دقه از زمان پخت مقداري كره و زعفران را با قلمو رومال كنيد و بزارين دوباره بپزه تا وقتي كه اطراف خمير طلايي بشه👌🏻👌🏻 درست كنيد و از طعم بي نظيرش لذت ببرين😉😘🌹

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه گلت سيب”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی