رضیم
رضیم
چرا کیک اسفنجی بعد از پخت پفش میخوابه (2 نکته ساده)

چرا کیک اسفنجی بعد از پخت پفش میخوابه (2 نکته ساده)

چرا کیک اسفنجی بعد از پخت پفش میخوابه

کیک اسفنجی را می توان از پرطرفدار ترین کیک های امروزه نامید. این کیک با روش پخت نسبتا آسان، سریع و کم هزینه جایگاه خود را در بین علاقه مندان به کیک پزی به دست آورده است. این کیک کاربرد های زیادی دارد مانند استفاده برای میان وعده، عصرانه و یا خامه کشی. این کیک لذیذ را می توان با افزودن چاشنی های مختلف در طعم های متفاوتی درست کرد.

اما همیشه پخت کیک به همین آسانی نیست و گاهی مشکلاتی در درست کردن کیک اسفنجی پیش می آید. آیا تا به حال پیش آمده که تا لحظات آخر از نتیجه کارتان خرسند و راضی باشید اما در لحظات آخر همه چیز خراب شود؟ در پخت کیک گاها پیش می آید تا لحظات آخر پخت کیک به خوبی پف میکند اما بعد از آن پف کیک میخوابد. برای آگاهی از این مشکل ادامه مطلب را از دست ندهید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نامتناسب بودن اندازه مواد اولیه در پخت کیک اسفنجی

دلیل اولی که باعث خوابیدن پف کیک اسفنجی بعد از پخت آن می شود. نامتناسب بودن اندازه مواد اولیه کیک است. اگر در پخت کیک مقدار مواد با هم متناسب نباشد یعنی مقدار آرد بیشتر از مایعاتی مانند روغن، آب و یا شیر باشد. یا در اضافه کردن چاشنی های مایع ماند گلاب و دیگر موارد زیاده روی شود کیک دچار پف کردن کاذب می شود. پف کردن کاذب به این معنی است که شاید کیک در مراحل پخت و تا لحظات آخر به خوبی پف کند. اما بعد از پخت به دلیل شل بودن مواد و مستحکم نشدن کیک پف کیک میخوابد.

تغییر ناگهانی دمای کیک

دیگر دلیل خوابیدن پف کیک اسفنجی تغییر ناگهانی دمای کیک است. در انواع روش های پخت مانند پخت قابلمه ای کیک و یا پخت کیک با فر باید این نکته را در نظر گرفت که به طور ناگهانی پس از خاموش کردن اجاق گاز و یا فر دمای کیک تغییر نکند. برای انجام این کار فقط لازم است برای چند دقیقه بعد از پخت کیک، کیک را همانطور در حالت خاموش فر و یا اجاق گاز درون قابلمه و قالب نگه دارید تا دمای کیک پایین تر بیاید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی