رضیم
رضیم
علت نرم شدن سوهان قم؟ (2 نکته ساده)

علت نرم شدن سوهان قم؟ (2 نکته ساده)

علت نرم شدن سوهان قم

علت نرم شدن سوهان قم چیست؟ همانطور که می دانید یکی از مهمترین شاخصه های سوهان، ترد بودن است. بنابراین مهم است که بعد از طبخ یک سوهان ترد و خوشمزه تهیه شود. اما بسیاری از کاربران از نرم شدن سوهان گلایه می کنند و می پرسند علت نرم شدن سوهان قم چیست؟

در این راستا باید بگوییم عوامل متعددی سبب نرم شدن سوهان می شود که ما در ادامه مطلب به بررسی این دلایل می پردازیم.

چرا سوهان قم نرم میشود ؟

یکی از مهمترین اصول و قواعد تهیه سوهان هم زدن مداوم و حرارت دیدن است. بنابراین اگر ترکیب سوهان کمتر از حالت معمول حرارت ببیند زمانی که روی فویل می ریزید سوهان نرم است و سفت نمی شود. شاید این سوال به ذهنتان خطور کند که چه زمانی حرارت دیدن سوهان تمام می شود؟ در پاسخ این سوال باید بگوییم هر زمان که رنگ ترکیب سوهان طلایی رنگ شد می توانید آن را از روی حرارت بردارید. راهکار دیگری که به شما کمک می کند تشخیص دهید حرارت دیدن سوهان کافی است یا نه این است که یک قاشق چایخوری از ترکیب سوهان را برداشته و داخل آب سرد بریزید. اگر سریع سفت شد یعنی سوهان آماده است.

لازم به ذکر است بدانید در صورتی که مایع سوهان طلایی نشد اما حرارت آن را قطع کردید سوهان شما چسبناک و نرم می شود. ولی در صورت حرارت دیدن کافی و طلایی شدن، مخلوط به اندازه سفت می شود و به راحتی می توانید آن را از تابه یا قابلمه جدا و در سینی پهن کنید.

دلیل نرم شدن سوهان قم

عامل دیگری که سبب نرم شدن سوهان می شود استفاده بیش از حد شکر است. در واقع بسیاری از افراد در زمان تهیه سوهان از مقدار شکر بیشتری نسبت به عسل استفاده می کنند. در صورتی که باید متذکر شویم در صورتی که مقدار شکر از عسل بیشتر باشد سوهان تردی خود را از دست می دهد و نرم و چسبناک می شود. در صورتی که عسل به هیچ وجه این خاصیت را ندارد.

بنابراین یکی از راهکارهایی که به شما کمک می کند سوهان تردی طبخ کنید استفاده از عسل بیشتر است. البته باید یادآوری کنیم رنگ عسل بر روی رنگ سوهان تاثیر می گذارد. به عنوان مثال اگر رنگ عسل تیره باشد سبب تیره شدن رنگ سوهان می شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *