چرا شیرینی نخودچی سفت میشود و تازه نمی ماند؟
سفت شدن شیرینی نخودچی دلایل متفاوتی دارد. با این وجود، ترکیبات نامناسب می توانند شیرینی نخودچی شما را بسیار خشک و سفت کنند. چرا شیرینی نخودچی سفت میشود؟با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
تهیه شیرینی نخودچی بسیار ساده و راحت به نظر می رسد اما واقعیت امر این است که فقط افراد خبره و با مهارت می توانند شیرینی نخودچی خوشمزه و خوش طعم بپزند. شیرینی های نخودچی باید با روغن مناسبی تهیه شوند. این موضوع طعم آن ها را به شدت عوض می کند، همچنین کمک می کند تا بافت نرمی داشته باشند. شیرینی نخودچی پخت خاصی دارد. این شیرینی باید به قدر کافی نرم باشد اما فرو نریزد، همچنین باید ترد باشد اما خشک نشود. کره یکی از روغن های پیشنهادی برای تهیه شیرینی نخودچی می باشد. کره با توجه به بافت نرم و لطیفی که دارد، از خشک و سفت شدن شیرینی نخودچی جلوگیری می کند.
ترکیبات نامناسب شیرینی
سفت شدن شیرینی نخودچی می تواند به دلیل کم بودن روغن نیز اتفاق بیفتد. عدم تناسب ترکیبات مواد هم می تواند باعث شل شدن و هم می تواند باعث سفت شدن مواد شیرینی شود. توجه داشته باشید که بافت شیرینی ها در زمان قالب گیری همان بافت شیرینی بعد از پخت خواهد بود.
حرارت بالا نیز در تهیه شیرینی نخودچی تاثیر منفی دارد. حرارت بالا می تواند شیرینی نخودچی را بسیار سفت کند. مسلماً شیرینی های سفت و خشک طرفدار ندارند. اگر برای سفره هفت سین و ایام عید نوروز تصمیم به تهیه و طبخ شیرینی نخودچی گرفته اید، حتماً بر روی نکات و تکنیک های پخت این شیرینی متمرکز شوید.
شیرینی نخودچی اگر بعد از پخت در معرض هوای بسیار خنک یخچال قرار بگیرد، یقیناً سفت می شود. در واقع شما باید به شیرینی های نخودچی اجازه دهید که به تدریج خنک شوند. در این حالت بافت شیرینی نیز به خوبی شکل می گیرد.
الک کردن آرد نخودچی نیز یکی از تکنیک هایی است که در تهیه شیرینی نخودچی اهمیت زیادی دارد. الک کردن آرد از سفت شدن شیرینی نخودچی جلوگیری می کند و باعث نرم شدن بافت شیرینی می شود.