رضیم
رضیم
چگونه کیک اسفنجی را تازه نگه داریم ( 2 نکته ساده)

چگونه کیک اسفنجی را تازه نگه داریم ( 2 نکته ساده)

چگونه کیک اسفنجی را تازه نگه داریم

کیک اسفنجی از شناخته شده ترین و محبوب ترین کیک های جهان است. این کیک دستور های پخت متنوعی دارد و پرطرفدار ترین طعم این کیک، وانیلی است. کیک های اسفنجی مناسب ترین کیک ها برای خامه کشی هستند، به همین دلیل در اکثر قنادی و شیرینی پزی ها از این کیک استفاده بسیاری می شود.

اما گاها برای همه ما پیش می آید که در استفاده از مواد اولیه زیاده روی می کنیم و با حجم زیادی از کیک روبرو می شویم. اما بهترین کار برای این مواقع چیست؟ دور ریختن بقیه کیک؟خیر. شما می توانید با دانستن چند ترفند کیک خود را برای مدتی تازه نگه دارید. برای آگاهی از این ترفند ها ادامه مطلب را از دست ندهید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نگهداری کیک اسفنجی در دمای مناسب

کیک هم مانند انواع غذا یا دسر ها اگر در دمای مناسبی نگه داری نشود طعم و تازگی خود را از دست می دهد و ممکن است فاسد شود. حال برای رفع این مشکل می توان برای نگهداری انواعی از خوراکی ها از یخچال استفاده کرد. کیک اسفنجی هم مانند دیگر مواد غذایی و خوراکی ها برای تازه ماندن به دمای پایین نیاز دارد و نگهداری در یخچال بهترین گزینه است.

جلوگیری از خشک شدن و نرسیدن هوا به کیک

از شایع ترین دلایلی که می تواند باعث خشک شدن کیک اسفنجی شود و کیک را از حالت تازگی خارج کند، در معرض هوا قرار گرفتن کیک است. برای رفع این مشکل نیز راه حل های مختلفی است. در ادامه به چند مورد اشاره می کنیم. اولین راه می تواند استفاده از ظرف های درب داری باشد که درب آن به خوبی کیپ می شود و از عبور هوا و خشک شدن کیک جلوگیری می کند.

اما در صورت نداشتن این ظرف ها باید چه کرد؟ استفاده از پلاستیک و سلفون از دیگر راه های  تازه نگه داشتن کیک اسفنجی است. میتوان کیک را در پلاستیک تمیزی قرار داد و سر آن را گره زد و یا آن را درون ظرفی قرار داد و روی آن را سلفون کشید تا از عبور هوا جلوگیری شود و کیک تازه نگه داشته شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *