رضیم
رضیم
چگونه کیک اسفنجی را از وسط نصف کنیم ( 2 نکته ساده)

چگونه کیک اسفنجی را از وسط نصف کنیم ( 2 نکته ساده)

چگونه کیک اسفنجی را از وسط نصف کنیم

کیک اسفنجی را می توان محبوب ترین کیک بین علاقه مندان به کیک پزی و قناد ها دانست. زیرا این کیک علاوه بر روش پخت نسبتا آسان دارای بافت مناسبی برای برش دادن و خامه کشی است. از این رو به کسانی که به دنبال بهترین بافت برای خامه کشی و آسان ترین روش برای پخت کیک هستند این کیک پیشنهاد میشود. حال اگر شما نیز کیک اسفنجی تهیه کرده اید و قصد نصف کردن آن را دارید ادامه مطلب را مطالعه کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

استفاده از چاقوی دنده دار برای نصف کردن کیک اسفنجی

اولین موضوعی که باید به آن پرداخت این است که قصد داریم کیک را به صورت افقی یا عمودی نصف کنیم. موضوع بعدی که باید به آن پرداخت ثابت ماندن کیک در هنگام برش است. زیرا اگر کیک همراه با حرکت چاقو حرکت کند کیک به خوبی بریده نمی شود. به این منظور استفاده از تخته کار های سیلیکونی پیشنهاد می شود.

حال اگر قصد داشتیم کیک را بصورت عمودی برش دهیم ابتدا با خط کش آن را اندازه گیری می کنیم. وسط کیک را پیدا می کنیم و آن را علامت گذاری میکنیم. پس از آن که از ثابت بودن کیک اطمینان پیدا کردیم کیک را به وسیله چاقو دنده دار برش می دهیم.

برای نصف کردن کیک اسفنجی به صورت افقی نیز باید قطر کیک را اندازه گرفت. بعد از اینکه وسط کیک را پیدا کردیم دور تا دور آن را  علامت گذاری می کنیم. سپس به آرامی با چاقوی دنده دار برش می دهیم.

استفاده از خلال دندان و نخ

حال اگر ابزار مناسب برای نصف کردن کیک اسفنجی در دسترس نباشد چه باید کرد؟ بهترین راه استفاده از چند خلال دندان و نخ است. این روش بیشتر برای بریدن کیک به صورت افقی مورد استفاده قرار می گیرد. روش کار با این ابزار به این صورت است که ابتدا قطر کیک را اندازه می گیریم و وسط آن را پیدا می کنیم. سپس خلال دندان ها را در نقاط وسط کیک دور تا دور ان فرو می کنیم. حال نخ را بالای خلال دندان ها دور کیک قرار می دهیم. سپس سر نخ را به آرامی و طوری که کیک برش داده شود می کشیم.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *