رضیم
رضیم
چرا نان برنجی ترک می خورد ؟ (2 نکته ساده)

چرا نان برنجی ترک می خورد ؟ (2 نکته ساده)

چرا نان برنجی ترک می خورد ؟

نان برنجی یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار کرمانشاه است که بسیاری آن را به عنوان سوغات این شهر می شناسند. این شیرینی در گذشته های دور پای ثابت سفره های هفت سین بوده است. تهیه این شیرینی از گذشته های دور در میان مردم کرمانشاه مرسوم بوده و نشان از ذوق و هنر بانوان این سرزمین دارد. نان برنجی همانند نان چای و شیرینی نخودچی به دلیل مقدار بالای آرد در مقایسه با سایر مواد، به نان معروف است تا شیرینی. از آن جایی که ماندگاری این شیرینی بسیار بالا است، به همین خاطر بهترین گزینه برای مهمانی ها و اعیاد می باشد. با این وجود بسیاری از افراد هنگام پخت این شیرینی با مشکل ترک خوردن آن مواجه می شوند و این سؤال برای آن ها مطرح می شود که چرا نان برنجی ترک می خورد؟

در حقیقت مهم ترین دلیل ترک خوردن شیرینی نان برنجی، استفاده بیش از حد از گلاب می باشد. بر همین اساس در ادامه این این مطلب همراه ما باشید تا به مهم ترین دلایل ترک خوردن نان برنجی اشاره کنیم.

آیا می دانید چرا نان برنجی ترک می خورد؟

بهتر است بدانید ترک خوردن نان برنجی به دلایل مختلفی اتفاق می افتد که مهم ترین آن ها کم ورز دادن خمیر شیرینی و اضافه کردن مایعات ناکافی می باشد. به طور کلی از مهم ترین دلایل ترک خوردن شیرینی برنجی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • چنانچه در تهیه نان برنجی از روغن جامد استفاده کنید، موجب ترک خوردن آن می شود. به همین خاطر به منظور جلوگیری از ترک خوردن نان برنجی بهتر است از روغن قنادی استفاده کنید.
  • اجازه دهید نان برنجی با دمای بسیار پایین در فر تهیه شود. دمای بالا از مغز پخت شدن شیرینی جلوگیری کرده و احتمال سوختن آن را افزایش می دهد.
  • اگر آرد برنج را به خوبی الک نکنید، خمیرتان زبر شده و همین مسئله موجب ترک خوردن نان برنجی خواهد شد.
  • بعد از این که نان برنجی کاملا پخته شد، به هیچ عنوان برای خارج کردن آن از فر عجله نکنید. اجازه دهید شیرینی ها به خوبی خنک شوند و سپس آن ها را از فر خارج کنید. هم چنین بهتر است شیرینی های خود را در ظروف دردار و در محلی خنک نگهداری کنید.

سخن پایانی

در این مقاله در خصوص دلایل ترک خوردن نان برنجی توضیحاتی را ارائه دادیم. در واقع بیشتر شیرینی ها زمانی نرم و خوشمزه می شوند که با مقدار کمی روغن و در دمای پایین فر تهیه شوند. به همین خاطر توصیه می شود مقدار روغن نان برنجی بیش از حد نباشد. هم چنین بهتر است به منظور مغز پخت شدن شیرینی، آن ها را در دمای پایین تهیه کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی