رضیم
رضیم
چرا کیک یزدی ترک نمیخوره؟ (2 نکته ساده)

چرا کیک یزدی ترک نمیخوره؟ (2 نکته ساده)

چرا کیک یزدی ترک نمیخوره؟

همه ما کیک یزدی را با طعم دلپذیر و شیرین و بافت نرمی به خاطر می آوریم که روی آن ترک خورده است. اما یکی از چالش هایی که در هنگام پخت این کیک در منزل ممکن است با آن مواجه شویم این است که چرا کیک یزدی ترک نمیخوره؟ همانطور که میدانید، یکی از اصلی ترین تفاوت های کیک یزدی خانگی و قنادی در پف کردن، گنبدی شدن و ترک خوردن روی آن ها است. از شما دعوت می کنیم در ادامه با ما همراه باشید تا شما را از شگردهای ترک خوردن کیک یزدی آگاه کنیم.

دمای مناسب فر؛ یک نکته مهم در ترک خوردن کیک یزدی

برای ترک خوردن کیک یزدی نیاز است که قبل از قرار دادن قالب در فر، روی آن را با استفاده از یک چاقوی روغنی یک علامت مثبت بکشید. هر بار که چاقو را از یک قالب در می آورید، باید  مجددا آن را به روغن آغشته کرده و سپس درون قالب بعدی فرو کنید. اما این کار به تنها سبب گنبدی شکل شدن و ترک خوردن روی کیک نمی شود. بلکه حتما باید ابتدا فر را با دمای زیاد گرم کنید و سپس سینی فر را در طبقه وسط قرار داده و اجازه دهید کیک ها به سرعت پف کنند. پس از آن باید دمای فر را کم کنید تا مواد درونی کیک هم به خوبی پخته شوند.

درب فر را باز و بسته نکنید!

یکی از پاسخ هایی که می توان به سوال “چرا کیک یزدی ترک نمیخوره؟” داد این است که برخی از افراد در حین پخت کیک، چندین بار درب فر را باز و بسته می کنند. همانطور که گفتیم دمای فر نقش مهم و حیاتی در پف کردن و ترک خوردن کیک های یزدی دارد. هر بار که شما درب فر را باز و بسته می کنید، دمای زیادی به هدر می رود. همین موضوع نیز سبب می شود که کیک ها نتوانند آنطور که باید و شاید پف کنند و ترک بخورند. به شما پیشنهاد می کنیم برای چک کردن روند پخت کیک به جای باز و بسته کردن درب، از چراغ هایی که درون فر قرار داده شده اند استفاده کنید. در صورت ضرورت نیز سعی کنید حداکثر یکبار در طول پخت کیک درب فر را باز نمایید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی