رضیم
رضیم
چه کنیم زولبیا پف کنه ( 2 نکته ساده)

چه کنیم زولبیا پف کنه ( 2 نکته ساده)

چه کنیم زولبیا پف کنه

زولبیا از شیرینی های است که به همراه بامیه در ماه رمضان بر سر سفره های افطار حضور پر رنگی دارد. این شیرینی را می توانید با چای میل کنید که بسیار بیشتر می چسبد. از قند و کالری این شیرینی غافل نشوید و از زیاد خوردن آن پرهیز کنید. شاید شما هم تا به حال سعی کرده اید که این شیرینی را در خانه درست کنید اما در نهایت آن طور که باید پف نکرده باشد. برای این که زولبیایی پف کرده و خوشمزه را طبخ کنید این مطلب را مطالعه کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلایل پف نکردن زولبیا خانگی

سرخ کردن زولبیا با روغن جامد موجب سفت و خشک شدن و همچنین پف نکردن آن می شود. حواس تان به شعله باشد. زیاد بودن حرارت نه تنها باعث پف کردن این شیرینی نمی شود بلکه موجب سوختن آن می شود. روغن تان باید به خوبی داغ شده باشد سپس مواد را بریزید. می توانید برای تست مقدار خیلی کمی از موادی را که درست کرده اید درون روغن بریزید اگر سریع پف کرد و روی روغن شناور شد یعنی روغن آماده است. این گونه شیرینی تان پف می کند. میزان مواد استفاده شده برای این شیرینی باید دقیق باشد نه تقریبی. اگر تمامی نکات بالا را رعایت کردید اما باز هم زولبیای شما پف نکرد می توانید مقداری بکینگ پودر به موادتان افزوده و دوباره به خوبی هم بزنید و بار دیگر مشغول سرخ کردن شوید.

نکاتی برای پف دار شدن

بهتر است که از روغن مایع برای سرخ کردن استفاده کنید. روغن مایع از ضرر کمتری نیز برخوردار است. روی شعله ملایم و متوسط مواد را سرخ کنید. روغن باید به خوبی داغ شده باشد. همیشه اول میزان حرارت را با سرخ کردن مقدار کمی از موادتان تست کنید. مواد را به طور دقیق اندازه گیری کرده و سپس شیرینی را طبخ کنید. حواس تان باشد برای پف دار شدن شیرینی در استفاده از بکینگ پودر زیاده روی نکنید.

حرف پایانی

با رعایت نکاتی که در بالا گفته شد می توانید زولبیای پف کرده، ترد

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *