رضیم
رضیم
چه کنیم تا کوکو سیب زمینی پف کند ( 2 نکته ساده)

چه کنیم تا کوکو سیب زمینی پف کند ( 2 نکته ساده)

چه کنیم تا کوکو سیب زمینی پف کند

کوکو سیب زمینی یک وعده غذایی بسیار عالی است. این غذا بسیار سریع آماده می شود. شما می توانید در کمترین زمان ممکن یک غذای خوشمزه برای شام یا نهار درست کنید.

در ادامه با ما همراه باشید تا برای شما نکاتی که باعث می شود تا کوکو سیب زمینی پف کند را به صورت کامل توضیح دهیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی پف کرده

سیب زمینی                                    دو عدد

تخم مرغ                                         دو عدد

پیاز کوچک                                    یک عدد

بکینگ پودر           یک چهارم قاشق چای‌خوری

زعفران دم کرده                یک قاشق غذاخوری

زردچوبه، نمک و فلفل                     مقدار لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پف کرده

ابتدا سیب زمین های آب پز شده را با گوشت کوب خوب نرم کنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه و مخلوط کنید.( برای پف کردن کوکو، باید حسابی تخم مرغ و سیب زمینی را باهم مخلوط کنید.)

سپس در مرحله بعدی ادویه ها را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

در مرحله بعدی زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

در آخر بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.( بکینگ پودر باعث می شود، کوکو سیب زمینی پف کند)

سپس داخل ماهیتابه روغن بریزید و به روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق سطح کوکو را را صاف کنید. سپس در تابه را قرار دهید و تا 20 دقیقه اول پخت، در تابه را برندارید تا کاملا کوکوی تان پف کند.( دقت کنید اگر در تابه را در 20 دقیقه اول پخت بردارید، باعث می شود تا پف کوکو بخابد و دیگر کوکو هایتان پف نکند)

سخن آخر

برای تهیه کوکو سیب زمینی پف کرده باید نکاتی را در حین پخت رعایت کنید تا کوکوی تان پف کند. در قسمت بالا دستور پخت کوکو سیب زمینی پف کرده را به صورت کامل به همراه نکات مهم توضیح داده ایم. با استفاده از این دستور پخت می توانید کوکو های خوشمزه و پف دار درست کنید و نوش جان کنید.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *