رضیم
رضیم
چرا قطاب موقع سرخ شدن باز میشود؟ (2 نکته ساده)

چرا قطاب موقع سرخ شدن باز میشود؟ (2 نکته ساده)

شگردهایی که باید در هنگام پخت شیرینی های خانگی به آن دقت کنید

پخت انواع شیرینی های خانگی دردسرهای خودش را دارد. هر کدبانویی که به سراغ منوی پخت شیرینی خانگی می رود، هنگام طبخ آنها با چالش های زیادی روبه رو می شود. برای مثال زمان پخت قطاب با این چالش مواجه می شود که چرا قطاب موقع سرخ شدن باز میشود؟ البته ممکن است با دغدغه های دیگری مانند چرا قطاب در روغن کف میکنه یا چرا قطاب ترک میخوره نیز برخورد کند. به طور کلی پخت شیرینی های خانگی دارای شگردها و قلق های مخصوص به خود می باشند. فقط کافی است هنگام درست کردن آنها به تمام فوت و فن ها آشنایی داشته باشید. استراحت دادن خمیر شیرینی هایی مثل قطاب، روغن مورد استفاده برای سرخ کردن، مقادیر صحیح مواد اولیه، کیفیت مواد اولیه و  از همه مهم تر رعایت دستورالعمل پخت جزو شگردهایی است که باید به آنها اشراف داشته باشید.

چرا قطاب موقع سرخ شدن باز میشود؟

یکی از فوت و فن های پخت قطاب این است که هنگام سرخ کردن خمیر باز نشده و مواد میانی داخل روغن ریخته نشود. پس چرا قطاب موقع سرخ شدن باز میشود؟ دلایل مختلفی در باز شدن خمیر قطاب هنگام سرخ کردن تاثیر دارد. این احتمال وجود دارد که زمان پیچیدن قطاب، کمی از مواد میانی داخل خمیر به از لبه ها بیرون بزند و در نتیجه کناره های قطاب به هم نچسبند. در این حالت، هنگام سرخ کردن، قطاب ها باز می شوند. همچنین در صورتی که مقدار آرد، کمتر از دستورالعمل باشد، خمیر به خوبی پف نمی کند. در این حالت نیز هنگام سرخ کردن قطاب، شاهد باز شدن خمیر هستید.

یکی از شگردهای پختن شیرینی خانگی مثل قطاب این است که نباید خمیر را یک جا باز کنید. در این شرایط معمولا خمیر در جریان هوا قرار می گیرد و رطوبت خود را از دست می دهد. بدین ترتیب لبه های خمیر به همدیگر نمی چسبند و وقتی آنها را در روغن داغ قرار می دهید، از هم باز می شوند. از فنون دیگری که در پخت قطاب لازم است رعایت کنید، این نکته هست که با حرارت بالا، قطاب ها را سرخ نکنید؛ زیرا باعث وا رفتن خمیر داخل روغن می شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *