رضیم
رضیم
چگونه همبرگر را در فر درست کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه همبرگر را در فر درست کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه همبرگر را در فر درست کنیم ؟

امروزه بسیاری از افراد مایل هستند همبرگر خانگی را در فر درست کنند. فر یکی از دستگاه هایی می باشد که شما می توانید بسیاری از غذاهای مورد علاقه تان را در این دستگاه درست کنید. برای طبخ این غذا درون فر باید راهکارها و روش های آماده سازی غذا را یاد بگیرید. دقت داشته باشید که قبل از درست کردن غذا درون فر، باید دستگاه را گرم نمایید تا غذا برای پخت آماده شود.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

روش درست کردن همبرگر درون فر

یکی از مهمترین نکاتی که برای پخت همبرگر درون فر اهمیت دارد این است که دستگاه را روی حالت گریل بگذارید. در صورتی که این حالت را روی فر انتخاب کنید، حدود 4 الی 5 دقیقه زمان می برد تا گوشت آماده شود. طرف دیگر گوشت را هم باید 4 الی 5 دقیقه درون فر روی حالت گریل قرار دهید تا غذایتان آماده شود. بر اساس ذائقه شخصی خود می توانید مدت زمان پخت غذا را تعیین کنید. در صورتی که مایل هستید غذا به طور کامل بپزد باید دمای فر را روی 166 تا 165 درجه بگذارید. در صورتی که می خواهید غذا تا حدودی نیم پز باشد باید دما را روی حالت 140 الی 145 درجه بگذارید.

مواد مورد نیاز برای پخت همبرگر درون فر

برای اینکه همبرگر خانگی را درون فر بپزید باید تمامی مواد مورد نیاز غذا را آماده کنید. دقت داشته باشید که برای پخت اصولی این غذا نیاز است تمامی مواد اندازه شان با یکدیگر مطابقت داشته باشد. برای پخت این غذا نیاز است که از گوشت گوساله استفاده کنید. دقت داشته باشید که حجم گوشت را باید بر اساس تعداد نفرات تان انتخاب نمایید. شما می توانید از نمک دریا برای پخت این غذا استفاده کنید تا طعم آن خوشمزه تر شود. بسیاری از افراد برای پخت غذا از سس ووسترشر استفاده می کنند. این سس غذا را خوشمزه تر می کند.

برای اینکه همبرگر به خوبی درون فر پخته شود باید مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. تمامی مواد مورد نیاز این غذا مانند فلفل سیاه، چودر سیر، نمک، ادویه های متنوع و … را باید با گوشت ترکیب کرده و سپس گوشت را درون فر بگذارید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *