چه چیزی آش رشته را خوشمزه میکند؟
آش رشته غذای پرطرفدار و خوشمزه، که پایه ثابت دورهمی های خانوادگی است. پخت این غذا فوت و فن هایی دارد که با رعایت این فوت و فن ها میتوانید یک آش عالی طبخ نمایید. در ادامه این مطلب کار هایی که باعث خوشمزه تر شدن آش می شود را به شما خواهیم گفت.
طرز تهیه آش رشته را در مقاله های قبلی سایت به شما آموزش دادیم. حتما آن ها را مطالعه کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
خوشمزه شدن آش رشته
هنگام خرد کردن سبزی آش بهتر است تره را جدا از بقیه سبزی ها خرد نمایید.
اگر از سیر تازه و ساقه های آن استفاده کنید، طعم خوبی به آش شما خواهد داد.
برای درست کردن پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ روی آش هم بهتر است کمی کره به آن ها اضافه کنید تا عطر و طعم خوبی به آش رشته بدهد.
بعد از اضافه کردن سبزی برای اینکه آش شما تیره و بد رنگ نشود، در قابلمه را باز بگذارید.
برای خوشمزه تر شدن آش رشته به آن آب قلم اضافه کنید، این کار طعم بسیار خوبی به آش شما خواهد داد.
برای بهتر شدن طعم آش رشته بهتر است سبزی ها را به یک اندازه اضافه کنید، اما بهتر است میزان اسفناج بیشتر از بقیه سبزی ها باشد به دلیل اینکه هم طعم خوبی به آش می دهد و هم لعاب آن را بیشتر خواهد کرد. همچنین سبزی تره طعم بهتری به آش خواهد داد، در نتیجه میزان آن را هم بیشتر از بقیه سبزی ها استفاده کنید. سبزی آش نباید خیلی خرد شود، باید به اندازه ای باشند که در آش دیده شوند.
نکات طلایی
پیاز داغ مهم ترین عامل خوشمزگی در آش رشته است. حتما به میزان کافی آن را به آش اضافه کنید. اگر مقدار آن کم باشد، آش لعاب نمی اندازد و طعم خوبی نمیگیرد.
برای پیاز های داخل آش، هنگام سرخ کردن به آن ها زردچوبه اضافه کنید و آن ها را خیلی سرخ نکنید، در حدی که نرم و عسلی شوند، کافی است.
برای پیاز داغ روی آش، آن ها را در روغن بسیار داغی سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.