رضیم
رضیم
چرا پولکی تلخ میشه؟ (2 نکته ساده)

چرا پولکی تلخ میشه؟ (2 نکته ساده)

چرا پولکی تلخ میشه؟

اگه میخواید سوهان کنجدی یا همون پولکی درست کنید، به این سه ماده نیاز دارید: شکر، کنجد و کره!!! بله!!! با همین سه تا ماده غذایی، می تونید یک شیرینی ساده و جذاب، مخصوصا برای ایام عید تهیه کنید. کافیه اول کنجد رو تو یه ظرف جداگانه تف بدید. شکر رو هم روی حرارت بزارید، تا آب بشه. بعدش کره رو به شکر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یک دست بشه. تو مرحله آخر هم، کنجد بو داده شده رو، روی مخلوط کره و شکر بریزید و کاملا اون رو صاف و یک دست کنید. به همین سادگی و به همین خوشمزگی!!! اما خوب! گاهی ممکنه این مخلوط بعد از سرد شدن یه کم تلخ بشه. راستی چرا پولکی تلخ میشه؟ الان بهتون می گیم.

دلیل تلخ شدن پولکی

به نظر شما چرا پولکی تلخ میشه؟ جوابش خیلی راحته. اونقدر راحت که اگه یه ذره فکر کنید، خودتون هم متوجه می شید. گفتیم که این شیرینی، فقط از شکر و کنجد و کره یا روغن درست میشه. البته اگه دوست داشته باشید، می تونید بعضی از طعم دهنده های خوراکی رو هم بهش اضافه کنید، ولی مواد اصلیش همین سه تا هستن.

اگر هر کدوم از مواد اصلی پولکی، یعنی کنجد یا شکر و حتی کره بسوزه، مزه اش به سمت تلخی می ره. پس حواستون باشه، وقتی کنجد را تفت می دید، نباید حرارتش زیاد بشه و این کار رو با حرارت بسیار پایین انجام بدید. به محض اینکه رنگ کنجد تغییر کرد و حنایی شد، زیر اون رو خاموش کنید. در مورد شکر هم همینطور. به هیچ عنوان نیاز به هم زدن شکر توی تابه نیست. فقط کافیه هر چند ثانیه یه بار تابه رو تکان بدید. وقتی شکر آب شد، باید اون را از روی حرارت بردارید و کره آب شده و کنجد رو به ترتیب به اون اضافه کنید. بعدش هم لازمه مجددا مواد مخلوط شده رو حدود دو دقیقه با حرارت پایین هم بزنید. این جوری دیگه پولکی تون تلخ نمیشه.

امیدواریم پاسخ سوال اول متن رو پیدا کرده باشین. تلخ شدن پولکی ارتباط مستقیم به میزان حرارت و سرخ شدن کنجد و شکر داره. با دونستن این موضوع می تونید برید و با خیال راحت پولکی درست کنید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی