کوکو سیب زمینی جزو غذا های پر طرفداری است که روش پخت بسیار آسانی دارد. اگر وقت کافی برای تهیه غذا را ندارید پیشنهاد ما به شما طبخ این غذا است. این غذا معمولاً از سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، پیاز و ادویههای مختلف تهیه میشود و سپس در روغن سرخ میشود. همان طور که می بینید این غذا به خاطر مواد اولیه اش مقوی و سالم است. ممکن است در طبخ این غذا به مشکل بخورید و کوکو حالت خمیری به خود بگیرد. برای رفع این مشکل مطلب زیر را با دقت مطالعه کنید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
دلایل خمیر شدن کوکو سیب زمینی
اگر کوکو سیب زمینی خمیری شده است، دلایل مختلفی میتواند داشته باشد، از جمله:
- استفاده بیش از حد از تخم مرغ: استفاده از تعداد زیادی تخم مرغ در مواد اولیه کوکوی شما ممکن است باعث شود که خمیر شود. پس تناسب مواد اولیه بسیار مهم است.
- استفاده از سیب زمینی خیلی رطوبت دار: اگر سیب زمینی ها بعد از رنده کردن خیلی رطوبت داشته باشند، ممکن است باعث شود که خمیر شود. آب و رطوبت اضافی سیب زمینی ها را به خوبی بگیرید.
- استفاده بیش از حد از آرد : اگر از مقدار زیادی آرد در مواد اولیه کوکو سیب زمینی استفاده شود، ممکن است خمیر شود.
- اگر از پیاز در کوکوی خود استفاده می کنید پس از رنده کردن آب آن را به خوبی بگیرید. عامل بعدی خمیر شدن کوکو پیاز آب دار است.
راه حل جلوگیری از خمیر شدن کوکو
برای جلوگیری از خمیر شدن کوکو سیب زمینی، بهتر است مواد اولیه را به طور مناسب آماده کرده و تعادل مناسبی بین تخم مرغ، سیب زمینی و آرد داشته باشید. همچنین، بهتر است سیب زمینی را بعد از رنده کردن به مدت کوتاهی در یک حوله خشک کرده و رطوبت آن را کاهش دهید. در ضمن، اگر خمیر شدن کوکو سیب زمینی در اثر استفاده از تخم مرغ است، میتوانید به جای تخم مرغ، از پودر کنجد، شیر و یا مواد جایگزین دیگری استفاده کنید.
حرف پایانی
با رعایت نکاتی که گفته شد می توانید سفره خود را با یک کوکوی سیب زمینی ترد و لذیذ رنگین کنید.