





موارد لازم + طرز تهیه
?مواد لازم باقلوا رولی پسته ای??
۱ بسته یوفکا باقلوا
۲۰۰ گرم کره
۱ استکان روغن مایع
۲۰۰ گرم پودر پسته
?برای شربت??
۲/۵ لیوان شکر
۲/۵ لیوان آب
۱ برش لیمو
(همش رو مخلوط و ۱۵ دقیقه میجوشونیم)
?طرز تهیه??
روی شعله اجاق کره و روغن مایع رو ذوب می کنیم و کفشو جمع می کنیم.
روی پیشخوان خمیر یوفکا رو به صورت ۳ لایه پهن می کنیم و مثل ویدئو اول روش روغن می مالیم و بعد پسته می ریزیم و با یه چوب نازک رول کرده و توی ظرف پیرکس می چینیم بعد برش می زنیم سپس روغن باقیمونده رو روش می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه می پزیم ۵ دقیقه بعد از این که از فر در آوردیم شربت ولرم رو روش ریخته و با پسته تزیینش می کنیم.
نوش جان ?
نکته?? اگه دوست داشتین می تونین از گردو یا فندق هم استفاده کنید.
مِهزاد (خریدار محصول) –
رخ عکسو ببین?