رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

🥮مواد لازم باقلوا رولی پسته ای👇🏻
۱ بسته یوفکا باقلوا
۲۰۰ گرم کره
۱ استکان روغن مایع
۲۰۰ گرم پودر پسته

🥮برای شربت👇🏻
۲/۵ لیوان شکر
۲/۵ لیوان آب
۱ برش لیمو
(همش رو مخلوط و ۱۵ دقیقه میجوشونیم)


🥮طرز تهیه👇🏻
روی شعله اجاق کره و روغن مایع رو ذوب می کنیم و کفشو جمع می کنیم.
روی پیشخوان خمیر یوفکا رو به صورت ۳ لایه پهن می کنیم و مثل ویدئو اول روش روغن می مالیم و بعد پسته می ریزیم و با یه چوب نازک رول کرده و توی ظرف پیرکس می چینیم بعد برش می زنیم سپس روغن باقیمونده رو روش می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه می پزیم ۵ دقیقه بعد از این که از فر در آوردیم شربت ولرم رو روش ریخته و با پسته تزیینش می کنیم.
نوش جان 😘
‌‌‌
نکته👈🏻 اگه دوست داشتین می تونین از گردو یا فندق هم استفاده کنید.

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه باقلوا رولی پسته ای

  1. مِهزاد (خریدار محصول)

    رخ عکسو ببین🥰

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی