![طرز تهیه باقلوا رولی پسته ای](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/0cc05357631694762173b9dd287c9089__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه باقلوا رولی پسته ای](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/2fb47b5951d180750a61b63291780790__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه باقلوا رولی پسته ای](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/3bedbd3c252205ffa36d460931393730__charsoogh-1-150x150.jpg)
موارد لازم + طرز تهیه
🥮مواد لازم باقلوا رولی پسته ای👇🏻
۱ بسته یوفکا باقلوا
۲۰۰ گرم کره
۱ استکان روغن مایع
۲۰۰ گرم پودر پسته
🥮برای شربت👇🏻
۲/۵ لیوان شکر
۲/۵ لیوان آب
۱ برش لیمو
(همش رو مخلوط و ۱۵ دقیقه میجوشونیم)
🥮طرز تهیه👇🏻
روی شعله اجاق کره و روغن مایع رو ذوب می کنیم و کفشو جمع می کنیم.
روی پیشخوان خمیر یوفکا رو به صورت ۳ لایه پهن می کنیم و مثل ویدئو اول روش روغن می مالیم و بعد پسته می ریزیم و با یه چوب نازک رول کرده و توی ظرف پیرکس می چینیم بعد برش می زنیم سپس روغن باقیمونده رو روش می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه می پزیم ۵ دقیقه بعد از این که از فر در آوردیم شربت ولرم رو روش ریخته و با پسته تزیینش می کنیم.
نوش جان 😘
نکته👈🏻 اگه دوست داشتین می تونین از گردو یا فندق هم استفاده کنید.
مِهزاد (خریدار محصول) –
رخ عکسو ببین🥰