رضیم
شماره دستور پخت: 3371
رضیم
باقلوا صدفی

موارد لازم + طرز تهیه

🐚مواد لازم باقلوا صدفی👇🏻
۲ عدد تخم مرغ
۴ لیوان آرد
۱ لیوان آب
یک پنس نمک

🐚برای شربت👇🏻
۵ لیوان شکر
۵ لیوان آب
۱ برش لیمو

🐚برای داخلش👇🏻
۱/۵ لیوان پودر پسته

🐚برای خامه👇🏻
۲/۵ لیوان شیر
۳/۵ ق غ ایرمیک

🐚برای روش👇🏻
۵۰۰ گرم کره
۱ استکان روغن مایع

🐚طرز تهیه👇🏻
برای خامه شیر و ایرمیک رو می پزیم بعد روش رو پوشونده و می ذاریم خنک بشه.
برای شربت داخل قابلمه ای شکر، آب و یک برش لیمو رو ریخته وقتی خواست بجوشه زیر اجاق رو کم می‌کنیم و ۱۶ دقیقه دیگه جوشونده و از روی اجاق بر می‌داریم.
داخل ظرفی مواد خمیر رو ریخته و یه خمیر نرمی ورز می‌دیم و ۱۰ تا چونه درست می کنیم.
به اندازه بشقاب کوچیک بازش می‌کنیم و روش نشاسته می پاشیم سپس روی هم گذاشته و روشون رو با کیسه فریزر می پوشونیم ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال قرار می‌دیم. با نشاسته تا جایی که می تونیم بازش می کنیم هرچقدر نازک تر باشه همون‌قدر خوب میشه.
خمیری که باز کردیم رو به وردنه می‌پیچیم از دو گوشه اش گرفته و تا وسط جمعش می کنیم و از وردنه در میاریم. خمیر رو روی میز باز کرده و به سمت وسط به شکل پیله جمعش می‌کنیم و روش با فاصله اول پودر پسته بعد خامه سپس دوباره پودر پسته می‌ریزیم. خمیر رو از دو طرف به روی مواد تا می‌کنیم و جاهای خالی رو با انگشت فشار داده و جمع می‌کنیم، با چاقو برش می‌زنیم. تکه های برش زده رو برمی‌گردونیم و گوشه هاش رو با انگشت فشرده و توی سینی می‌چینیم.
کره رو داخل تابه ذوب کرده و کف روش رو با قاشق جمع می‌کنیم و بهش روغن مایع اضافه می کنیم بعد روی شیرینی مون ۱ ق غ می‌ریزیم و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه می پزیم.
شربت ولرم رو وقتی شیرینی داغِ می‌ریزیم و ۱_۲ ساعت می‌ذاریم بمونه بعد سرو می‌کنیم.
نوش جان😍🐚❣

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “باقلوا صدفی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.