رضیم
شماره دستور پخت: 143
رضیم
طرز تهیه ترشي ليته بندري

موارد لازم + طرز تهیه

امروز براتون طرز تهيه يه ترشي خوشمزههههه رو اوردم كه خيلي راحته،و متفاوت،درستش كنيد و كلي كيف كنيد😊👌🏻مراحل آماده سازيشو ورق بزنيد… ترشي ليته بندري🍆🥕🍅🥒🌶
بادمجان ٤ عدد
هويج ٣ عدد متوسط
گل كلم يه بوته متوسط
فلفل سبز٤-٥ تا
گوجه حدودا ٦ تا متوسط (پوره شده)
كرفس ٢ شاخه متوسط بدون برگ(فقط ساقه)
خيار ٣ عدد
ترب سفيد يك سوم(اختياري)
موسير حدودا ١٠٠ گرم
سير ٦-٧ حبه
رب انار ٢٠٠ گرم
تمبر هندي يك بسته
سركه به مقدار لازم
ادويجات،ميزان ها براساس قاشق چايخوري (گلپر ٧-فلفل قرمز٢-فلفل سياه ٢-گراماسالا ٢-زردچوبه ٤-زيره ٢-دارچين ٢-پاپريكا ٣-نمك ٥)
سبزي(ترخون ١/٥ ق غ-نعناع ٣ ق غ) ميتونيد يا تازه يا خشك استفاده كنيد
مراحل كار را طبق تصاوير ورق بزنيد👈🖍ابتدا بادمجان ها را همراه با فلفل سبز با مقداري سركه بجوشانيد نرم كه شد بريزيد تو غذاساز،🖍همه مواداز قبيل(گلم كلم-هويج-ترب-كرفس-خيار)را جداگانه در غذاساز ميكس كنيد🖍به هيچ وجه همه مواد را با هم نريزيد ،چون ممكنه مثلا خيار خيلي له بشه در صورتيكه كه هويج هنوز يكدست خورد نشده،پس جدا جدا اينكارو كنيد،مرتب،خب اينا شد مواد اوليه كه در ظرف بزرگ ريختيم(طبق عكس)🖍مرحله بعد درست كردن شيره تمبر هندي است،مقداري آبجوش بريزيد رو تمبر هندي و بعد شيره شو توسط صافي از هسته ها جدا كنيد و بريزيد روي مواد🖍مرحله بعد رب انار را بريزيد🖍و بعد گوجه ها را كه در ميكسر ريختين و له شده را اضافه ميكنيد🖍 حالا ادويه ها و سبزيجات معطر🖍و مرحله آخر موقع اضافه كردن سركه هست،مقدار سركه را خيلي اضافه نكنيد كم در حدي كه موادمون نه شل بشه نه سفت(عكس آخر)و بعد موادمون رو در شيشه مورد نظر كه اصلا خيس نباشه و عاري از بو بريزيد و بزاريد جاي خنك مثل تراس،و اجازه بدين جا بيفته،درست كنيد و از طعم خوشمزش لذت ببريد👌🏻
🖍فقط يه نكته بگم راجع به همه ترشي ها ميزان نمك تا حدي كه ترشي شور نشود كيفيت ترشي را بالا ميبره.
پ ن:اون دونه هاي خشك شده كه داخل عكس ميبينيد يه نوع فلفل جنوبي هست😊

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ترشي ليته بندري”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *