موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه ساندویچ تن ماهی
متن ویدئو طرز تهیه ساندویچ تن ماهی
دوستان عزیز سلام من مامان مری هستم
اسم آموزش ما هست ساندویچ تونو یا ساندویچ تن ماهی. ای ساندویچ بسیار خوشمزه و بسیار مقوی هستتش و یه غذای بسیار کاملی برای عصرانه شام تولد و یا مسافرتها و پیکنیکهاتون هست.
خب کارمون رو با معرفی مواد اولیه شروع میکنیم
مواد لازم برای 4 نفر:
2 عدد کنسرو تن ماهی
1 قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
2 قاشق سس مایونز
1 عدد پیاز متوسط
2 عدد سیبزمینی متوسط
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری ادویه مرغ و ماهی
1 قاشق چایخوری پودر سیر
2 عدد خیارشور
به اندازه 3/1 (یک سوم) لیوان هویج خورد شده
و به میزان کافی روغن
خب ابتدا سیبزمینیهامون رو به صورت نگینی خیلی ریز خورد میکنم و با هویجها در ظرفهای جداگانه به صورت بخارپز درمیارم. دقت کنید که سیبزمینیها نبایستی خیلی نرم باشن تا کیفیت ساندویچ ما بهتر شه
خب من سیبزمینیها رو دارم آبپز میکنم کنارش یه پلاستیک فریزر برداشتم هویجا رو ریختم داخل یه پلاستیک و توی همون آبی که سیب زمینیها داره پخته میشه دارم اونا رو به صورت بخارپز درمیارم این طور طعم هویجا میمونه اگه هویجا رو توی آب آبپز کنید طعمشون حفظ نمیشه تمام مزه و عطر و طعم هویج از بین میره.
این طوری یه روش بسیار مناسبیه که شما میتونین اونارو آماده کنید (در قابلمه رو گذاشت) تا هویجا و سیبزمینیهامون داره بخارپز میشه (البته سیبزمینیها زودتر از هوبجها پخته میشن پس اونا رو زودتر از آب خارج کنید و اجازه دهید هویجها کاملا پخته بشن) حالا یه قابلمه رو تا نیمه آب میریزنم دوتا کنسرو ماهی رو که داشتم میزارم داخل آب و اونا رو به مدت بیست دقیقه میزارم بجوشه. دقت کنید که این قانون برای همه کنسروها صادق هستش کنسروها به دلیل اینکه ممکنه سم بوتولیسم توشون وجود داشته باشه حتما قبل از اینکه درشون رو باز کنید به مدت بیست دقیقه بزارین روی گاز باشه و اونا رو بجوشونین تا مطمئن شین که اگه سم بوتولیسمی داخلشون هست کشته شده و به شما آسیبی نمیزنه. پس من اینا رو میزارم روی گاز به مدت بیست دقیقه میجوشونم.
تا هویجا و سیبزمینیامون داره بخارپز میشه و تنماهیامون هم داره میجوشه ما پیازامون رو به صورت نگینی بسیار ریز خورد کردیم و حالا با یه مقدار روغن که بهشون اضافه میکنم اونا رو سرخ میکنم.
دقت کنین که چون این غذا چربی کافی توی تنماهی داره من خیلی روغن به این غذا اضافه نمیکنم در حد یک یا دوقاشق روغن برای سرخ کردن این پیازها کافیه پیازا رو تا حدی که طلایی شن سرخ میکنیم
خب تن ماهیهامون رو هم که جوشوندیم من یکم گذاشتم سرد شه بعد اومدم سراغشون هردو رو باز میکنم
تنای ماهی آب زیادی داخلشونه و من یه مقداری از این آباشون رو دور ریز میکنم چونکه دوست ندارم اگر شما دوست داشتین میتونین آباشون رو هم به غذا اضافه کنید.
حالا تنای ماهیمون رو به پیازایی که سرخ کردیم اضافه میکنم حالا نوبت اضافه کردن ادویهجاتمونه همه رو یکجا اضافه میکنیم ادویه مرغ و ماهی یه ادویه بسیار خوشمزه است که شما هم میتوانید به مرغ و هم ماهی اضافه کنید من اینها رو از بازار تهیه میکنم معمولا ادویهجات فروشی اینا رو دارن یه ادویه ترکیبی از تعداد زیادی ادویه هستش که طعم بسیار خوبیی به غذاهای شما میده.
خب وقتی که ادویهجات رو به ماهیها اضافه کردیم و کمی تفتشون دادیم حالا نوبت اضافه کردن هویجا و سیبمزینیهایی هستش که بخارپزشون کرده بودیم. شما اگر با مزه یکی از این مواد اوکی نیستید میتونین یکیش رو حذف کنید. حالا به اندازه دو قاشق سس مایونز به غذامون اضافه میکنیم اونو کمی هم میزنم و وقتی موادمون خوب باهم مخلوط شد گاز رو خاموش میکنم. اجازه میدم که غذامون یکم از داغی بیافته و حالا جعفریهامون رو بهش اضافه میکنم. خب حالا نوبت خیارشوراییه که داشتیم خیارشورا رو میتونین ریز خورد کنید یا اینکه رنده کنید آبشون رو بگیرید و فقط خود خیارشورا رو به غذاتون اضافه کنید حالا من آب این خیارشورا رو میگیرم و به این غذا اضافهشون میکنیم و خوب همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم. این غذا آماده است که ببریم و ساندویچشون کنیم. هیچ ماده افزودنی دیگهای نیاز نداره اگه شما دوست داشتین میتونین کمی آب لیموترش بهش اضافه کنید و میل بفرمایین.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با سس تارتار
مواد لازم:
تن ماهی
نان لواش
خیارشور
پیاز قرمز
جعفری
گوجه
سس مایونز
سس خردل
سس کچاپ
سس تند
نمک و فلفل
پوره سیر
چیبس
.
طرز تهیه: ابتدا سس تارتار را درست میکنیم به این صورت که خیارشور و پیاز را رنده میکنیم جعفری را هم ساطوری خیلی ریز کنید و به مواد قبلی اضافه کنید،و سپس سس مایونز،سس خردل و سس کچاپ و تند و فلفل سیاه و لیموترش تازه را اضافه کرده و همه مواد را باهم مخلوط میکنیم،تن ماهی را هم ۲۰ دقیقه جوشاندیم و از روغن جداش کردیم،حالااا نان لواش را باز کرده من نان را گرد برش زدم که هیچ اجباری نیستی و نان لواشی که استفاده کردم نان لواش قزوینی هست،سپس یک لایه سس تارتار میریزیم(بچه ها من به سسم پوره سیر هم اضافه کردم که کاملا سلیقه ایه) و سپس یه لایه تن ماهی خرد شده و یک لایه اسلایس های نازک گوجه و مقدار مشخصی چیبس نمکی ریختم و ساندویچ را رول کرده و میل میکنیم(اگر ساندویچ را به صورت گرم میپسندید میتوانید تن ماهی را با پیاز سرخ شده مخلوط کنید و روی گاز تفت دهید و سپس به وسط ساندویچ اضافه کنید) خلاصه که درست کنید و لذت ببرید که همخوانی مزه ها عالیه???
پ ن: بچه ها به ساندویچ اصلا نمک نزنید ،هم تن ماهی هم چیبس و هم خیارشور نمک دارن پس اندازه مواد رو رعایت کنید تا ساندویچتون شور نشه?نوشابه هم کنارش عجیب میچسبه?? میتونید اسلایس های پیاز اضافه هم بزارید لای ساندویچتون این واسه دوستانیه که عاشق پیاز خام وسط ساندویچشون هستن?
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی هیوا
سلااااام مهربونا?اين ساندويچ بسيار ساده و آسونه و همچنين خوشمزست ميتونيد براي شام درستش كنيد..
تركيب مزه ها باهم همخواني خوبي داره و همين تركيبه كه خاص و لذيذش ميكنه
مواد لازم :
تن ماهي
لوبيا قرمز پخته
كاهو ريز خرد شده
گوجه
پياز اسلايس نازك
مواد سس:
سس رنچ يا مايونز ٢ قاشق سوپخوري
ماست ١ قاشق سوپخوري
گشنيز ساطوري شده ١ قاشق سوپخوري
گردوي خرد شده ريز ١-٢ قاشق غذاخوري
سس خردل(قابل حذف) ١ قاشق چايخوري
نمك و فلفل سياه و پودر چيلي به ميزان لازم
پاپريكا كه طعم دودي به سس ميده
طرز تهيه: اول از همه نان رو باز كنيد من از نان تافتون هاي آماده سبوس دار استفاده كردم ولي شما ميتونيد از هر ناني كه دوست دارين استفاده كنيد و بعد به ترتيب كاهوي ريز خرد شده, تن ماهي،لوبيا قرمز پخته،گوجه،پياز و براي آماده سازي سس هم تمام مواد سس رو با هم مخلوط و روي ساندويچ بريزيد و محكم بپيچيد و بعد ميل كنيد،نوش جااان
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی و حمص هیوا
مواد لازم:
تن ماهی ۱ قوطی
پیازچه با ساقه سبز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نخود ۴ قاشق غذاخوری پخته
ارده ۱/۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل وپودر سیر مقداری
آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
آب نخود مقداری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
گوجه
جعفری
خیارشور
نان باگت
چیبس
طرز تهیه: ابتدا باید حمص را حاضر کنیم به این صورت که نخودهارو از شب خیس کرده و بعد از پخت دونه دونه پوست روی نخود ها را بگیرید(اینکار برای لطیف تر شدن حمص ضروریه) سپس در غذاساز همراه با ارده ،نمک و فلفل و پودرسیر،روغن زیتون و آبلیموی تازه میکس کنید تا یکدست شود سپس حمص آماده شده را در کاسه بریزید و تن ماهی و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و باهم مخلوط کنید و در لای نان باکت با گوجه و خیارشور و جعفری تازه نوش جان کنید نیازی به اضافه کردن هیچ سسی نیست ،نوش جان
طرز تهیه مینی ساندویچ تن ماهی هیوا
مواد لازم:
تن ماهی ۱ قوطی
لوبیا قرمز یا چیتی ۲ قاشق غذاخوری پخته
مایونز ۲ قاشق غذاخوری
ماست موسیر دار سفت ۱ قاشق غذاخوری(قابل حذف)
لیموترش ۱ عدد
نمک و فلفل مقداری
کاهو
گوجه
پیاز
خیارشور
طرز تهیه: ابتدا قوطی تن را ۲۰ دقیقه بجوشانید ،لوبیا را هم بعد از خیس کردن از یک شب قبل بپزید و بزارید کنار ،کاسه ای را بردارید ماست،مایونز،لیموترش و نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید و بزارید کنار ؛ تن ها را بعد از جوشاندن و روغن اضافیش رو دور بریزید توی تابه ریخته و بدون هیچ روغن اضافی سرخ کنید چون خود تن روغن داره،سپس لوبیاها را هم بپزید و اصافه کنید و باهم تفت بدید ،بعد از سرخ شدن میزاریم خنک بشه و به مواد سس اضافه میکنیم،
وسط نان را باز کنید من از مینی کروسان استفاده کردم شما میتونید لای نان تست و ساندویچی و هر نانی این غذا رو سرو کنید،سپس مقداری کاهو+گوجه اسلایس شده+پیاز خام را هم برش نازک بزنید ترجیحا پیاز کوچک باشه ،پیاز را اصلا حذف نکنید بسیار خوشمزش میکنه و از مواد تن ماهی و یه لایه نازک خیارشور،همیییییین?
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید..
.
و نکته خوشمزه این ساندویچ چیبس هست حتما با چیبس میل کنید.
طرز تهیه ساندویچ تن با نان سبوس هیوا
مواد لازم:
تن ماهی ۱ قوطی
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق غذاخوری
ادویه(پاپریکا،فلفل،پوره سیر )مقدار لازم
نان سبوس
پنیر خامه ای
کاهو
گوجه
پیاز
کلم
خیارشور
ریحان
طرز تهیه : تن ماهی را ۲۰ دقیقه بجوشونید سپس ماهی را در یه تابه خالی کنید روغنش رو دور بریزید و بهش ادویه اضافه کنید و تفت بدید بعد مایونز و خردل را اضافه میکنیم و همین طوری که روی شعله ملایم هست تفت میدهیم و شعله را خاموش میکنیم خیلی روی شعله گاز قرار نمیدهیم و سپس برای اسمبل کردن ساندویچمون به ترتیب یک طرف نان را پنیر خامه ای،کاهو،گوجه،پیاز،کلم ،خیارشور رنده شده و تن ماهی سرخ شده و ریحان میزاریم و تمامم،بسیار خوشمزست حتما امتحان کنید.
آذربانو (خریدار محصول) –
دلموووون خواست