موارد لازم + طرز تهیه
🥨مواد لازم سیمیت👇🏻
۱ لیوان آب ولرم (لیوان ۲۵۰ میلی لیتری)
۱ استکان ماست (استکان ۱۲۵ میلی لیتری)
نصف استکان روغن زیتون
۲۰ گرم خمیر مایه خیس
۲/۵ ق غ شکر
۱ ق م نمک
۴/۵ لیوان آرد (لیوان ۲۵۰ میلی لیتری)
🥨برای بیرونش👇🏻
۱ لیوان آب
نصف استکان شیره انگور
۱/۵ لیوان کنجد تفت داده شده
🥨طرز تهیه👇🏻
داخل ظرفی آب ولرم، ماست، شکر، خمیر مایه، نمک و روغن زیتون رو ریخته و هم میزنیم سپس آرد رو اضافه کرده و آروم آروم ورز میدیم و روی خمیر آماده شده رو پوشونده و حدود یک ساعت استراحت می دیم.
کمی بعد خمیر رو روی پیشخوان قرار داده و ۲۰ چونه مساوی آماده میکنیم. هر چونه رو به صورت رولی باز می کنیم بعد دو تاش رو به هم می پیچیم و تهشون رو به همدیگه وصل میکنیم.
تو یه کاسه آب و شیره انگور رو مخلوط میکنیم. کنجد تفت داده شده رو تو یه ظرف دیگه می ریزیم. سیمیت های آماده شده رو اول به مخلوط آب و شیره انگور بعد هم به کنجد آغشته می کنیم و توی سینی کاغذ روغنی پهن شده می چینیم سپس روش رو با یه پارچه میپوشونیم و ۱۰ دقیقه صبر می کنیم بعد توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت تقریباً ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می پزیم. برای اینکه سیمیت ها خشک نشن داخل فر یه ظرف پر آب قرار میدیم.
نوش جان🌝😻❣
همافر (خریدار محصول) –
عالی هستین واقعا😊😊🙏🏻
سالی (خریدار محصول) –
چقدر لذیذهههه😍😉
زهرا مقدم –
سلام همه چیز عالی است تشکر از انواع آشپزیهاتون خصوصا در زمینه نان وتهیه خمیر ترش …اگه نان با خمیر ترش رو بگید خیلی ممنون میشم من قندی هستم دلم میخواد نان جو را هم یاد بگیرم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم