رضیم
شماره دستور پخت: 1241
رضیم
طرز تهیه شیرینی سوسام

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

۱) ۲۲ گرم خمیر مایه
۲) یک لیوان چایخوری آب ولرم ( که تقریبا به سمت داغی بره ولی خیلی داغ نباشه )
۳) یک ق.غ شکر

⬅️ اینها رو داخل ظرفی با هم مخلوط کنید ۵ الی ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مایه عمل بیاد
………………………………………….
۱) ۱۲۵ گرم کره ی به دمای اتاق رسیده ۲) نصف لیوان چایخوری روغن مایع
۳) یک لیوان چایخوری پودرنارگیل
۴) یک لیوان چایخوری شکر
۵) یک عدد رنده ی پوست لیمو
۶) یک ق.چ پودر بکینگ پودر
۷) ۵ لیوان آرد ( کم کم اضافه کنید )
۸) ۳ عدد تخم مرغ ( دو زرده ی تخم مرغ برای روش استفاده میشه مابقی داخل خمیر )
۹) یک کاسه کنجد
۱۰) ۵ گرم وانیل
۱۱) به اندازه ی میانه ی دو انگشت نمک

✔ مواد شربت :
۱) ۲ لیوان شکر
۲) دو لیوان و نیم آب

مقدار لیوان = ۲۰۰ ml
مقدار لیوان چایخوری = ۱۲۵ ml

✔ طرز تهیه :

مواد خمیر رو با هم مخلوط کنید ورز بدید تا یک خمیر نرمی درست بشه سپس گوله هایی از خمیر بردارید شکل بدید داخل سینی کاغذ روغنی بندازید خمیرها رو داخلش بچینید روش رو بپوشانید ۲۰ دقیقه اجازه بدید تا استراحت کنه سپس روش زرده ی تخم مرغ بمالید به کنجد آغشته کنید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه بپزید در این فاصله شربت رو روی اجاق درست کنید هر دو باید داغ باشه
با این اندازه دوتا سینی شیرینی درست میشه اما مقدار شربت برای یک سینی هست میتونید سینی دوم رو بعد از خنک شدن داخل فریزر بزارید یا اینکه اگه میخواید استفاده کنید مقدار شربت رو دو برابر کنید
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه شیرینی سوسام”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *