
موارد لازم + طرز تهیه
🌙مواد لازم شیرینی ماه👇🏻
۱۲۵ گرم کره ترجیحا مارگارین به دمای محیط رسیده
۱ عدد تخم مرغ (زرده برای روش)
۱ استکان پودر قند
۱ استکان ایرمیک
۱ استکان گردوی ریز خرد شده
پوست ۱ عدد پرتقال رنده شده
۱ پاکت بکینگ پودر
آرد به میزان لازم (تقریبا ۲ لیوان)
🌙برای شربت👇🏻
۳ لیوان شکر
۳ لیوان آب
نصف استکان آب پرتقال
🌙طرز تهیه👇🏻
ابتدا شربت شیرینی مون رو آماده کرده و می ذاریم خنک بشه (شیرینی گرم، شربت خنک میشه) برای شربت آب و شکر رو داخل قابلمه ای ریخته و تا وقتی که به جوش بیاد هم می زنیم وقتی شروع به جوشیدن کرد بهش نصف استکان آب پرتقال اضافه می کنیم بعد اینکه ۴_۵ دقیقه جوشید شعله رو خاموش می کنیم.
برای خمیر به غیر از آرد همه ی مواد مورد نیاز رو مخلوط کرده و آرد رو کنترل شده می ریزیم و یه خمیر نرم به دست میاریم. خمیر رو به دو قسمت تقسیم میکنیم هر تیکه رو بین دو کاغذ روغنی به صورتی که باریک نباشه باز می کنیم سپس با یه استکان کوچیک از خمیر تیکه هایی به شکل ماه در میاریم و توی سینی فر میچینیم. بقیه خمیر رو هم به همین شکل آماده میکنیم. روشون زرده تخم مرغ می مالیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که روشون طلایی بشه می پزیم. شیرینی ها رو که از فر درآوردیم بعد از این که گرمای اولیه اش رو از دست داد شربت خنک شده رو روش میریزیم بعد از اینکه شربت رو جذب کرد می تونیم سرو کنیم یک روز بعد هم خیلی لذیذ میشه.
نوش جان🌙🌝🌚
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.