رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

🥯مواد لازم شیرینی مربایی با روکش شکری👇🏻
۲۵۰ گرم آرد (تقریبا ۲/۵ لیوان )
۱۲۵ گرم کره
۴_۵ ق پودر قند
۱ پاکت وانیل شکری
۱ ق چ بکینگ پودر
۱ عدد تخم مرغ

🥯برای روکش شکری روش👇🏻
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۲۰۰ گرم پودر قند
چند قطره آب لیمو

🥯برای داخلش👇🏻
هر نوع مربا یا مارمالاد (من مربای زردآلو استفاده کردم)

🥯طرز تهیه👇🏻
داخل ظرفی کره ی تو دمای محیط نرم شده، پودر قند، تخم مرغ، وانیل شکری رو مخلوط می‌کنیم سپس بکینگ پودر و آرد رو آروم آروم کنترل شده اضافه می کنیم و تا وقتی که خمیرمون به قوام لاله گوش برسه ورز می دیم.
به خمیر با کاتر یا لیوان شکل می دیم بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به طوری که زیاد سرخ نشه به مدت ۱۰_۱۵ دقیقه می پزیم.
در این فاصله روکش شکری سفیدمون رو آماده می کنیم. سفیده تخم مرغ و پودر قند رو خوب هم می زنیم و وقتی به قوام اومد ۵_۶ قطره آب لیمو اضافه کرده و با دقت هم می زنیم. برای اینکه به قوام دلخواه (مالیدنی) برسه توش یکم دیگه آب لیمو می ریزیم. نترسین سفیده تخم مرغ توش، به خاطر وجود پودر قند بعد خشک شدن سفت تر میشه یعنی کسی نمیفهمه تخم مرغه.
مربا مون رو گرم کرده و ما بین دو شیرینی می مالیم. روی قسمت بالایی شیرینی روکش شکری که آماده کردیم می مالیم و روش مغز گردو قرار می دیم و در آخر با شکلات تزئینش می کنیم.
نوش جان😻🥯♥️

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه شیرینی مربایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *