موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه جوجه حلزونی رستورانی
توجه : آموزش های جامع شِف رضوان سجادی در آکادمی رضیم (بهترین آموزشگاه آنلاین آشپزی و قنادی) منتشر میشوند، ویدئوهای آکادمی 0 تا 100 ترفند ها و نکات آموزش داده شده است.
مواد لازم جوجه حلزونی رستورانی
فیله مرغ : ۵۰۰ گرم
پیاز : یک عدد بزرگ
سیر : ۲ حبه بزرگ
نمک : یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری
پاپریکا : نصف قاشق چای خوری
زعفران دم کرده : ۳ قاشق غذا خوری
روغن : به مقدار لازم
فیله های مرغ یا سینه برش بزنید و به مدت یک ساعت داخل مواد که شامل پیاز خلالی یا نگینی خورد شده ، سیر یا پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه ، فلفل پاپریکا و زعفران دم کرده میشه قرار بدید بعد از یک ساعت به شکل حلزونی در بیاورید و با شیخ چوبی کوچکی یا خلال دندان ثابتش کنید و داخل روغن هر طرف ۵ دقیقه سرخ کنید و نوش جان کنید .
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.