رضیم
رضیم
طرز تهیه جوجه حلزونی رستورانی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه جوجه حلزونی رستورانی

توجه : آموزش های جامع شِف رضوان سجادی در آکادمی رضیم (بهترین آموزشگاه آنلاین آشپزی و قنادی) منتشر میشوند، ویدئوهای آکادمی 0 تا 100 ترفند ها و نکات آموزش داده شده است.

 

مواد لازم جوجه حلزونی رستورانی

فیله مرغ : ۵۰۰ گرم

پیاز : یک عدد بزرگ

سیر : ۲ حبه بزرگ

نمک : یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری

پاپریکا : نصف قاشق چای خوری

زعفران دم کرده : ۳ قاشق غذا خوری

روغن : به مقدار لازم

فیله های مرغ یا سینه برش بزنید و به مدت یک ساعت داخل مواد که شامل پیاز خلالی یا نگینی خورد شده ، سیر یا پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه ، فلفل پاپریکا و زعفران دم کرده میشه قرار بدید بعد از یک ساعت به شکل حلزونی در بیاورید و با شیخ چوبی کوچکی یا خلال دندان ثابتش کنید و داخل روغن هر طرف ۵ دقیقه سرخ کنید و نوش جان کنید .

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه جوجه حلزونی رستورانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)