رضیم
شماره دستور پخت: 614
رضیم
طرز تهیه ماهی در فر

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه ماهی در فر

متن ویدئو طرز تهیه ماهی در فر

درود بر شما. پخت ماهی در فر داریم که چجوری باید توی فر بپزیدش که سفت نشه ولی برشته بشه. بی حرف اضافه بریم که درستش کنیم. هر نوع ماهی که دوست دارید اضافه کنید، پولکاشو بگیرید تمیز بشورید بعد باله­هاشم قیچی کنید که شکل ماهی خراب نشه. یه ترکیب فوق العاده پیشنهادی من زعفرون هیچ جایگاهی نداره در این ترکیب. پوست یه لیموی تازه رو قسمت زردشو می­گیریم، اینجوری. قسمتای سفیدشو نریزید تلخ می­شه ­ها.

یه قاشق مربا خوری بسته به سایز ماهی داره. پوره سیر و زنجبیل. نمک، همه چی رو پر ملات بزنید چون داخل فر طعمش می­ره. نصف قاشق مربا خوریم زردچوبه، فلفل قرمز، همین فلفل قرمزای موجود در ایران، فلفل کاین یا چیلی، اینم بسته به سلیقه خودتون دیگه، و آب همون لیمو. این فوق العاده­ست. مگه نه همسر؟ عالیه، چه عطری. تو این مرینیت رو دوست داری. خیلی. خیلی خوبه. خوب مخلوطش می­کنیم. خیلی مَچه همه عطر و طعماش با هم. عالی. خیلی خوب بسته به سایز ماهی دو تا یا سه تا شکاف بهش می­دیم. که طعما خوب بره به خوردش. عالی. و می­ریم دو، خوب ماساژ می­دیم، داخل شکم، همه جاش.داخل این شیارا. وای چه عطری. دستمو بشورم.

درشو می­بندیم به مدت یک الی دو ساعت. یکم روغن زیتون. اگه دوست داشتین یکم نمک. توی یه دونه ظرف باقلوا یه ذره آب بریزید توری رو می­ذاریم روش یه دونه­ام کاغذ روغنی. این اطراف کاغذ روغنیه سعی کنید خالی باشه. تمام مواد مرینیت رو از روی پوست پاک می­کنیم. خوب جذبش شده. یکم روغن جزئی. به سمت شکم یعنی شکم سمت خودتون باشه بذارید روی کاغذ روغنی. به این حالت. اینجوری. دوباره این طرفشم روغن می­زنیم. فر روی 180 درجه­ست و فقط بالا روشن می­ذاریمش داخل فر. خیلی خوب. از فر خارجش می­کنیم. ماهی باید دو طرفش پخته بشه عزیزای دل. خیلی آروم برش می­گردونیم به کمک خود کاغذه. اینجوری. دوباره روغن. می­ذاریمش داخل فر.

اینجوری تمام طعمش داخلش می­مونه چون آب نمیندازه. بره داخل فر تا برشته بشه. یه نکته بسیار مهم چون دوستون دارم به شما می­گم. زمانی که ماهی یا مرغ یا هرچیز دیگه­ای که داخل فر درست می­کنید نمی­دونم توی تصویر مشخصه یا نه. از زیر پوست این گوشتش داره می­لرزه تا زمانی که این می­لرزه، اولا وقتی این اتفاق می­افته یعنی داره می­پزه به خوبی. زمانی که از لرزش افتاد آماده­ست. حتی اگه روش برشته نشده بود. اگر بذارید بعد از اتمام این لرزش­ها بازم بذارید توی فر باقی بمونه خشک می­شه تا زمانی که این لرزش­ها رو داره خیالتون راحت باشه که خشک نخواهد شد. می­بینید آب ننداخته، هیچ طعمی ازش خارج نمی­شه. یه تفت سی چهل ثانیه­­ای به پیازچه­ها می­دیم. کافیشه.

چه عطر سیری. اینم از سیرا. داغه. می­بینید؟ بزنیم بر بدن؟ دلم نمیاد. به خاطر شما عزیزای دل دلم نمیادا. آب دار و پخته به این می­گم عزیزای دل. می­بینید؟ استخونشو دیدی چه راحت در میاد؟ آب دار و پخته. خدایی حیف بود خرابش کردیم. وای چه ترکیب فضایی، سیر و شوید تازه و لیمو ترش یادمون رفت. یه زیتونم بردارم.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ماهی در فر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *