

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه ماهی در فر
متن ویدئو طرز تهیه ماهی در فر
درود بر شما. پخت ماهی در فر داریم که چجوری باید توی فر بپزیدش که سفت نشه ولی برشته بشه. بی حرف اضافه بریم که درستش کنیم. هر نوع ماهی که دوست دارید اضافه کنید، پولکاشو بگیرید تمیز بشورید بعد بالههاشم قیچی کنید که شکل ماهی خراب نشه. یه ترکیب فوق العاده پیشنهادی من زعفرون هیچ جایگاهی نداره در این ترکیب. پوست یه لیموی تازه رو قسمت زردشو میگیریم، اینجوری. قسمتای سفیدشو نریزید تلخ میشه ها.
یه قاشق مربا خوری بسته به سایز ماهی داره. پوره سیر و زنجبیل. نمک، همه چی رو پر ملات بزنید چون داخل فر طعمش میره. نصف قاشق مربا خوریم زردچوبه، فلفل قرمز، همین فلفل قرمزای موجود در ایران، فلفل کاین یا چیلی، اینم بسته به سلیقه خودتون دیگه، و آب همون لیمو. این فوق العادهست. مگه نه همسر؟ عالیه، چه عطری. تو این مرینیت رو دوست داری. خیلی. خیلی خوبه. خوب مخلوطش میکنیم. خیلی مَچه همه عطر و طعماش با هم. عالی. خیلی خوب بسته به سایز ماهی دو تا یا سه تا شکاف بهش میدیم. که طعما خوب بره به خوردش. عالی. و میریم دو، خوب ماساژ میدیم، داخل شکم، همه جاش.داخل این شیارا. وای چه عطری. دستمو بشورم.
درشو میبندیم به مدت یک الی دو ساعت. یکم روغن زیتون. اگه دوست داشتین یکم نمک. توی یه دونه ظرف باقلوا یه ذره آب بریزید توری رو میذاریم روش یه دونهام کاغذ روغنی. این اطراف کاغذ روغنیه سعی کنید خالی باشه. تمام مواد مرینیت رو از روی پوست پاک میکنیم. خوب جذبش شده. یکم روغن جزئی. به سمت شکم یعنی شکم سمت خودتون باشه بذارید روی کاغذ روغنی. به این حالت. اینجوری. دوباره این طرفشم روغن میزنیم. فر روی 180 درجهست و فقط بالا روشن میذاریمش داخل فر. خیلی خوب. از فر خارجش میکنیم. ماهی باید دو طرفش پخته بشه عزیزای دل. خیلی آروم برش میگردونیم به کمک خود کاغذه. اینجوری. دوباره روغن. میذاریمش داخل فر.
اینجوری تمام طعمش داخلش میمونه چون آب نمیندازه. بره داخل فر تا برشته بشه. یه نکته بسیار مهم چون دوستون دارم به شما میگم. زمانی که ماهی یا مرغ یا هرچیز دیگهای که داخل فر درست میکنید نمیدونم توی تصویر مشخصه یا نه. از زیر پوست این گوشتش داره میلرزه تا زمانی که این میلرزه، اولا وقتی این اتفاق میافته یعنی داره میپزه به خوبی. زمانی که از لرزش افتاد آمادهست. حتی اگه روش برشته نشده بود. اگر بذارید بعد از اتمام این لرزشها بازم بذارید توی فر باقی بمونه خشک میشه تا زمانی که این لرزشها رو داره خیالتون راحت باشه که خشک نخواهد شد. میبینید آب ننداخته، هیچ طعمی ازش خارج نمیشه. یه تفت سی چهل ثانیهای به پیازچهها میدیم. کافیشه.
چه عطر سیری. اینم از سیرا. داغه. میبینید؟ بزنیم بر بدن؟ دلم نمیاد. به خاطر شما عزیزای دل دلم نمیادا. آب دار و پخته به این میگم عزیزای دل. میبینید؟ استخونشو دیدی چه راحت در میاد؟ آب دار و پخته. خدایی حیف بود خرابش کردیم. وای چه ترکیب فضایی، سیر و شوید تازه و لیمو ترش یادمون رفت. یه زیتونم بردارم.
پَرتو –
اینو باید امتحان کرد???
آریو (خریدار محصول) –
به به عالیه واقعا ? ?? ? ??