رضیم
شماره دستور پخت: 891
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه ماهی سوخاری

متن ویدئو طرز تهیه ماهی سوخاری

سلام به کانال رازهای آشپزی خوش اومدین قصد داریم در این ویدیو با همدیگه ماهی سرخ شده ی اردک تهیه کنیم  قبل از اینکه بریم سراغ طعم دار کردن ماهی حتما کاال ما رو سابسکرایب کنید زنگوله رو هم بزنید از این طریق شما می تونید هر زمانی که ما ویدیوی جدیدی رو ارائه کنیم مطلع بشیم سلام شما می تونید تو شبکه های احتماعی ما رو دنبال کنید هر سوالی داشتید ما حتما پاسخگوی شما خواهیم بود .

برای این تهیه ی ماهی اردک ما اول نیاز داریم که این رو بعد از اینکه ما این رو شستیم و کارهای اولیه اش رو انجام دادیم این رو طعم دار کنیم مرینت کنیم برای مرینت کردنش ما به نمک سرکه ی سفید و روغن زیتون احتیاج داریم اما این رو قاطی هم نمی کنیم مخلوط نمی کنیم این رو جدا جدا ازش استفاده می کنیم ما اولین کاری که می کنیم نمک می پاشیم دومین کار سرکه است برای اینکه اون رو آب کنه و بعد روغن رو به روغن آغشته می کنیم و می زاریم دو ساعت حداقل بمونه اگر از شب قبل هم این کار رو مرینت کردیم شاید بهتر هم باشه طعم بیش تری می گیره و خوشمزه تر میشه اما اگه دو ساعت زمان نداشتیم از دو ساعت قبل کافیه بعدش در یک آردی که ما خودمون اون رو تهیه کردیم سرخ می کنیم آغشته می کنیم و در روغن سرخ می کنیم این آرد رو هم اردی نیست که از بیرون تهیه کرده باشیم آردیه که از مقداری حالا شما به این به خوده شما مربوط میشه شما مقداری آرد می ریزی به میزان ماهی که داری اگه کم باشه کم و زیاد باشه زیاد و زردچوبه فلفل سیاه و یکمی نمک این نمک رو من نزدم اما شما اگه از این بیش تر به نمک نیاز دارید می تونید به آردتون هم نمک بزنید .

خب حالا بله آردی که استفاده می کنیم خیلی مهمه که آیا یک آرده مخصوصی باشه یا که نه ما هر آردی می تونیم استفاده کنیم نه ببینید ارده کلا مشتقات آرده گندم آرده گندم آرده سفید هر کدوم تو خونه داشتیم قابلیت استفاده داره اما ترجیحا از پودر آرده سوخاری استفاده نکنید چون یکسری اونا طعم دار هستن و اون طعم دار این طعم ما رو بهم می زنه یک سواله دیگه بفرمایین برای من ایجاد شد اینه که اینجا شما فرمودین که اینجا مواد رو جدا از هم بزنم آیا خیلی اهمیت داره که اولویت اول رو کدوم آغشته کنیم یعنی کدوم رو ماهی بزنیم بله بله بله ببینید بله بله نگاه کنید این ماهی روغن نمی زاره بقیه طعم ها به ماهی جذب بشه برای همین ما باید مرحله ای این کار رو انجام بدیم مرسی مچکرم شما زحمت مینت کردن اینها رو بکشید بله به همین شکلی که خدمتتون عرض کردم نمک سرکه و روغن زیتون میریم سراغ طعم دار کردن ماهی اول نمک می پاشیم .

خب شما زحمت بکشید بدید من نمکش رو می زنم و شما سرکه و روغن زیتونش رو بزنید نمک رو که زدیم بعد سرکه ی سفید بله بعد همه رو باهم آخر شما روغن زیتون بزنید که چرتکه تون به روغن آغشته نشه این توضیح هم خدمتتون بدم که به اصطلاح شکل مایه اردک اینطوریه اما برای اینکه خوب طعم بگیره من خودم با انگشتم این غضروف یا استخوون وسط رو جدا کردم که بتونم به طور کامل این رو طعم دار کنم باری ماهی های دیگه هم میشه از این روش طعم دار کردن آیا استفاده کرد یا نه کلا ماهی هایی که استخوان های درشتی دارن یا غضروف دارن این روش خیلی خوبه خیلی خوب جواب میده و طعم رو خوشمزه می کنه الان به مرحله ی آغشته کردن ماهی با روغن زیتون رسیدیم اینها رو کامل آغشته می کنیم همه ی شما می دونید که ماهی یکی از بهترین غذاهاییه که ما می تونیم ازش استفاده کنیم چون مواد غذایی خیلی خیلی مفیدی برای بدن داره علی الخصوص فسفر خانواده ی امگا امگا سه شیش و نه تمامن درش موجود هست و این چیزهایی هستش که مورد نیاز بدن ماست به خصوص برای کودکان وکسانی که  بزرگسال هستن یا میانسال هستن یا سن بالایی دارن سالخوردگان کلا غذای بسیار مفیدی و لازمی هستش آغشته کردن ماهی با مواد تموم حالا اینو دو ساعت می زاریم کنار با ما همراه باشید تو بقیه آموزشمون رو ادامه بدیم .

ماهی هایی که طعم دار کرده بودیم حالا دو ساعت ازش گذشته می خوایم اونود داخل پودری که عرض کرده بودیم آماده کردیم از قبل آغشته کنیم و داخل روغن سرخش کنیم من یکبار دیگه خدمتتون عرض می کنم آرد گندم زردچوبه فلفل سیاه و اونایی که دوست دارن نمک بعد ماهی هایی هم که ما مرینت کردیم توی همین آرد می غلتونیم و در روغنی که داغ هست سرخش می کنیم بعد شما یک کاری رو انجام بدین اول این قسمت داخلی ماهی رو سرخ کنید چون پوست ماهی خودش محافظه وقتی داخلش رو سرخ می کنید اون هم سفت میشه و محافظ میشه و از پاشیدنش جلوگیری می کنه لطفا به این نکاتی که به شما آموزش میدیم دقت بفرمایین اگر این نکات رو شما رعایت کنین مطمئن باشین آشپزی براتون خیلی راحت میشه و می تونید ازش لذت ببرید ما ماهی ها رو سرخ می کنیم وقتی آماده شد ان شاء میاریم و سرو می کنیم و خدمت شما نشون میدیم دوستان عزیز اردک ماهی سرخ شدمون آماده شده و الان می خوایم با همدیگه بریم اونو سروش کنیم همراه ما باشین بفرمایید خواهش می کنم.

خب به به چه بویی داره این فوق العاده خوش طعم لذیذ و اون لذت بخش بودن ان ماهی رو تو دهنتون می تونین احساسش کنید حتما تهیه اش کنید بسیار لذیذ و خوشمزه است علی الخصوص برای کسایی که ماهی رو و حتی کسانی هستن که ماهی رو نمی پسندن این روش روش بسیار مناسبیه توصیه می کنم حتما این رو بپذیرین و و بخورین و این غذایی هستش که همتون می دونین با چلو هم با پلو و هم با نون قابله استفاده هست ان شاء الله بخوریم بپزیم لذت ببریم به خدای منان می سپارمتون خدانگهدار خاحافظ شما. 

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ماهی سوخاری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.