رضیم
شماره دستور پخت: 624
رضیم
ماهی شکم پر

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه ماهی شکم پر

متن ویدئو طرز تهیه ماهی شکم پر

سلام دوستان و همراهان گرامی. سلام عزیزای دلم به کانال رازهای آشپزی خوش اومدید. ما در این ویدئو خدمتتون رسیدیم تا نحوه مرینت کردن انواع ماهی­های فیله رو آموزش بدیم که این دفعه ما با ماهی تیلاپیا در خدمتتون هستیم. خب ما به ترتیب باید اول آبلیمو رو، لیمو رو در واقع آبش رو بگیریم و به ماهی اضافه کنیم. این ترتیبی که می­خوایم بگیم خیلی مهمه یا که نه؟ آخر بودن زعفران مهمه و در واقع اول بودن این لیمو و بعد نمک هم اهمیت داره. خب الان ما لیمو رو بچکونیم رو همشون؟ بله. نمک، بعدی آویشن؟ بله. اینم پودر سیر. بله. فلفل سیاه. فلفل سیاه و در آخرم زعفران می­ریزیم. ما برای اینکه وقت دوستانمون گرفته نشه اون طرف دیگه­ش هم مرینت می­کنیم.

حالا می­چینیم توی ظرف در دار تا اینا بمونن و طعم بگیرن. چه مدتی؟ حداقل دو ساعت تو یخچال بذارین. حداقل تو یخچال می­ذاریم تا طعم بگیرن. عزیزای دلم بعد از اینکه ماهیاتونو مرینت کردین حداقل دو ساعت و حداکثر 24 ساعت می­تونین اونو داخل یخچال بذارین تا طعم بگیره. ما برمی­گردیم برای سرخ کردن در خدمت شما عزیزانمون هستیم. حالا من با اجازه شما و دوستان اینو طعم دار کردم. اینی که می­بینید زعفران هستش من یه مقداری که حدود فکر کنم دو سوم قاشق چایی خوری بود زعفران بهش اضافه می­کنم مجددا یکمی فلفل بهش می­زنم و یه مقداریم نمک. بعد اینو با این هم می­زنم. این مخلوطی که به دست میاد یه ترکیبیه که طعم این آرد ما رو بی مزه نمی­کنه که این آرد بیاد روی در واقع ماهی قرار بگیره و مزه­ش مزه خوبی نباشه.

آردمونم آرد گندمه هر چیز دیگه که باشه اشکال نداره؟ ببینید آرد سفیدم آرد گندمه، بله، اما اون چون در واقع این مغز گندمه اما خب وقتی آرد گندم باشه که آرد گندم نونوایی باشه مسلما به نظر من بهتره. حالا اون دیگه به خودتون بستگی داره. چون خیلیا پودر سوخاری استفاده می­کنن تو این مرحله یا از، می­شه، می­شه پودر سوخاری. ما یه بار فکر کنم ماهی با، بله، با پودر سوخاری رو آموزش دادیم. ماهی با استخونای درشت اگه دوستان عزیز مشاهده بفرماین اینجام لینکش رو مشاهده می­کنن و می­تونن اون ویدئو هم ببینن. بله. خب حالا ما با اجازه همه دوستان روغن رو وقتی اومدیم شروع کردیم گذاشتیم داغ بشه چون باید روغنمون خیلی داغ باشه و ماهیتابه­مون ترجیحا نچسب باشه و چودن و تفلون.

من اینا رو برمی­دارم. در واقع توی این مایه من اینو می­غلتونم ببینید و کل قسمتاش باید پوشیده بشه. اینو می­غلتونم و بعد داخل در واقع روغن اینو سرخش می­کنم. دوستانم، اگر یه طرفش در واقع دیدید سرخ شد به اندازه­ای که شما دوست دارید می­تونید اینو بر گردونین و طرف بعدیش رو سرخ کنید و همین یک بار کافیه. با ما همراه باشید تا بیاریم برای سرو خدمت شما. دوستان عزیز لطفا لایک و کامنت فراموشتون نشه و حتما کانال رازهای آشپزی رو سابسکرایب کنید و زنگوله رو هم بزنید. عزیزان و همراهان گرامی ماهی فیله ما که فرقی نمی­کنه فیله­ش، ماهی ما از چه نوعی باشه آماده سرو شده آوردیم خدمتتون. ممنونم تا پایان این ویدئو همراه ما بودین. لایک و کامنت فراموشتون نشه و به پیج اینستاگراممونم حتما سر بزنید. چند تا ویدئو به شما پیشنهاد می­شه لطفا اونارم مشاهده کنید. به خدا می­سپارم خدانگهدار.

طرز تهیه ماهی شکم پر هیوا

طرز تهیه ماهی شکم پر هیوا

ناهار روز پنج شنبه حتما بايد يه غذاي خوشمزه باشه بريم كه داشته باشيم طرز تهيه يه ماهي شكم پر رو هوام خنك شده ميچسبه حسابي.
مواد لازم:
ماهي قزل آلا ١ عدد
پياز
سير
ليموي تازه
روغن زيتون
گردو
رب انار
گشنيز
زعفران،نمك ،فلفل و زردچوبه طرز تهيه:🦈
(من اينجا از ماهي قزل آلاي گوشت نارنجي استفاده كردم شما ميتونين از هر ماهي كه دوست داشتين استفاده كنين،
ماهي رو از شب قبل تو مخلوط پياز،سير،نمك،فلفل،آبليموي تازه و روغن زيتون بخوابانيد(مخصوصا داخل ماهي خوب مزه دار بشه)
حالاااا ميريم واسه موادي كه ميخوايم بزاريم تو شكم ماهي،پیاز را در تابه‌ تفت دهيد،همراه با زردچوبه،پس از نرم شدن پیازها، سیر خردشده و گردوی کوبیده و پس از کمی تفت دادن، رب انار را اضافه کنید، حالا گشنیز خرد شده را هم اضافه و این مخلوط را از روی حرارت بردارید و بهش زعفران اضافه كنيد(اندازه ها تقريبي)
* ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل شکم آن را با مایه پر کنید…. دور تادور ماهي رو فويل آلومينيومي بكشين،(من زير ماهيم از حلقه هاي هويج كدو سبز و كرفس و دو تا برگ بو استفاده كردم )و فويل را ببنديد و با چاقو چند تا برش بدين رو فويل و بفرستينش توي فري كه از قبل گرم كردين،حدودا يك ساعت با حرارت ١٥٠،بعد كه كاملا پخت فويل را از دور ماهي بردارين و به مدت يك رب بزارين تا روي ماهي برشته بشه(اينطوري پوستش خيلي راحتر جدا ميشه )ماهي كه حاضر شد با سبزي پلو قالبي و سير ترشي و پرورده نوش جان كرديم،جاتون خالي😋😋
دراين نوع پخت و مواد اصلا ماهي بو نميده😉
.نكته🖍براي خوشمزه تر شدن ماهي حتما مواد داخل شكم (مخلوط گردو و سبزي و…)را تفت بدين.
نكته 🖍اگه از ادويه كاري استفاده كنين ماهي به سبك جنوبي و اگر از زعفران و زردچوبه استفاده كنين ماهي سبك شمالي ميگيره.
نكته🖍بهترين نوشيدني در كنار ماهي شربت با طبع گرم است،(من از مخلوط خاكشير و تخم شربتي و زعفران،شكر و ليموي تازه براي شربت استفاده كردم)
نكته🖍حتما زير ماهي سبزيجات استفاده كنين تا ماهي به كاغذ نچسبه.

طرز تهیه ماهی شکم پر  (روش 2) هیوا

طرز تهیه ماهی شکم پر  (روش 2) هیوا

مواد لازم:
ماهی شهری یا(ماهی انتخابی خودتون)۱ عدد
سبزی معطر (گشنیز، جعفری، برگ سیر، کمی نعنا) ۱۰۰ گرم
گردو آسیاب شده ۱/۴ پیمانه
پیاز ۱ عدد
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:برای تهیه این ماهی شکم پر ابتدا باید شکم ماهی رو باز کرده و اگر تمیز شده فقط کاملا بشورینش. حالا داخل و بیرون شکم ماهی رو به نمک، فلفل و زرچوبه آغشته کنین و بذارین تا مواد میانی حاضر میشه کمی بمونه و مزه بگیره.
حالا برای تهیه مایه داخل شکم ماهی ابتدا سبزی‌های معطر خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین تا کمی سرخ بشن، ولی از سرخ کردن زیاد پرهیز کنین تا تلخ نشن همین که کمی بپزنو بوشون بلند بشه کافیه.حالا پیازداغی که گرفتیم را با رب انار داخل یه ماهیتابه دیگه کمی تفت میدهیم.گردو آسیاب شده رو هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم بعد سبزی‌ای که سرخ کردیم رو اضافه میکنیم.مواد رو با هم مخلوط کرده و کمی تفت بدین حالا بچشین اگه به رب انار بیشتری احتیاج بود بر حسب سلیقه تون اضافه کنین و مقداری نمک هم بزنید،حالا مایه داخل شکم ماهی حاضره، داخل شکم ماهی رو باهاش پر میکنیم.میتونید ماهی رو سرخ کنید ولی من توی سینی فر گذاشتم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میپزیم
بسیار لذیذ و خوشمزست…

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ماهی شکم پر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.