رضیم
رضیم
طرز تهیه نان تُستِ كره اى

موارد لازم + طرز تهیه

تُستِ كره اى🍞
آرد فانترى ٥٠٠ گرم
مخمر خشك يا فورى ٨ گرم
شيرخشك قنادى ٣٠ گرم
نمك ٨ گرم
شكر ١٠ گرم
كره يا مارگارين ٤٠ گرم(خود من از طرفدارهاى كره هاى پاستوريزه ى حيوانى هستم)
بهبود دهنده ،٢ گرم(مى تونيد نزنيد اگر كيفيت آردتون خوبه )
آب ٢٩٠ تا ٣٠٠ ميلي ليتر
طرز تهيه:
تمام مواد خشك رو با هم مخلوط كنيد (آرد الك شود)
مايه خمير و با ٢٤٠ ميلي ليتر از آب و نوك ق شكر به مدت ٨ دقيقه فعال كنيد. به مواد خشك اضافه كنيد و ورز بديد و بعد كره رو اضافه كنيد و بقيه ى آب رو كم كم اضافه كنيد و نهايتا ١٥ دقيقه ورز بدهيد خميرتون بايد نرم و لطيف باشه، اگر نرم نشد دو سه ق آب بهش بزنيد اگر كمى شل بود كم كم دو ق آرد بزنيد .بعد روى خميرو با كيسه ى چرب شده بكشيد و ده دقيقه استراحت بديد، بعد خميرو به دو چانه ى گردبا رويه ى صاف و يكدست تقسيم كنيد و روشون رو با كيسه ى چرب بكشيد و دوباره ده دقيقه ديگه استراحت بديد. و بعد خميرو رول كنيد(سطح كار كمى چرب باشه) و بگذاريد داخل قالب هاى تست و روشون رو با كيسه ى چرب شده بكشيد و بگذاريد در محيط آشپزخانه (كمى گرم) به مدت ١ ساعت و ربع تا ١ ساعت و نيم ، تا جايى كه حجم خمير حدوداً سه برابر شود. بعد فرتون رو كاملا داغ كنيد و يك كاسه آب هم كف فر بگذاريد، و بعد روى خميرهاى پف كرده تون آب اسپرى كنيد و كنجد بپاشيد و بگذاريد داخل فر با دماى ١٨٠ درجه به مدت ٣٥ تا ٤٥ دقيقه تا نون ها رنگ بگيرن و بپزن، اگر فرتون گازيه دمارو ٢٠ درجه بالاتر از دماى من بگذاريد و مى تونيد به جاى اسپرى آب از يك تخم مرغ كه با چند قاشق آب رقيق شده و يه كوچولو وانيل براى رومال استفاده كنيد تا نونتون بهتر رنگ بگيره، بعد از قالب خارج كنيد دو سه ساعتى بذاريد خنك بشه و بعد برش بزنيد.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان تُستِ كره اى”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *