رضیم
رضیم
طرز تهیه نان تُستِ كره اى

موارد لازم + طرز تهیه

تُستِ كره اى🍞
آرد فانترى ٥٠٠ گرم
مخمر خشك يا فورى ٨ گرم
شيرخشك قنادى ٣٠ گرم
نمك ٨ گرم
شكر ١٠ گرم
كره يا مارگارين ٤٠ گرم(خود من از طرفدارهاى كره هاى پاستوريزه ى حيوانى هستم)
بهبود دهنده ،٢ گرم(مى تونيد نزنيد اگر كيفيت آردتون خوبه )
آب ٢٩٠ تا ٣٠٠ ميلي ليتر
طرز تهيه:
تمام مواد خشك رو با هم مخلوط كنيد (آرد الك شود)
مايه خمير و با ٢٤٠ ميلي ليتر از آب و نوك ق شكر به مدت ٨ دقيقه فعال كنيد. به مواد خشك اضافه كنيد و ورز بديد و بعد كره رو اضافه كنيد و بقيه ى آب رو كم كم اضافه كنيد و نهايتا ١٥ دقيقه ورز بدهيد خميرتون بايد نرم و لطيف باشه، اگر نرم نشد دو سه ق آب بهش بزنيد اگر كمى شل بود كم كم دو ق آرد بزنيد .بعد روى خميرو با كيسه ى چرب شده بكشيد و ده دقيقه استراحت بديد، بعد خميرو به دو چانه ى گردبا رويه ى صاف و يكدست تقسيم كنيد و روشون رو با كيسه ى چرب بكشيد و دوباره ده دقيقه ديگه استراحت بديد. و بعد خميرو رول كنيد(سطح كار كمى چرب باشه) و بگذاريد داخل قالب هاى تست و روشون رو با كيسه ى چرب شده بكشيد و بگذاريد در محيط آشپزخانه (كمى گرم) به مدت ١ ساعت و ربع تا ١ ساعت و نيم ، تا جايى كه حجم خمير حدوداً سه برابر شود. بعد فرتون رو كاملا داغ كنيد و يك كاسه آب هم كف فر بگذاريد، و بعد روى خميرهاى پف كرده تون آب اسپرى كنيد و كنجد بپاشيد و بگذاريد داخل فر با دماى ١٨٠ درجه به مدت ٣٥ تا ٤٥ دقيقه تا نون ها رنگ بگيرن و بپزن، اگر فرتون گازيه دمارو ٢٠ درجه بالاتر از دماى من بگذاريد و مى تونيد به جاى اسپرى آب از يك تخم مرغ كه با چند قاشق آب رقيق شده و يه كوچولو وانيل براى رومال استفاده كنيد تا نونتون بهتر رنگ بگيره، بعد از قالب خارج كنيد دو سه ساعتى بذاريد خنك بشه و بعد برش بزنيد.

نظر خود را بیان کنید

3 دیدگاه برای طرز تهیه نان تُستِ كره اى

  1. محمد یاسین

    انقدر قشنگ مشنگ ؟🙏🏻🤩

  2. نها (خریدار محصول)

    Awli bood🥰🥰😋

  3. زرین گل

    به به چقدر عالی و جذااااااااااابه ???? ???? ????????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی