رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه نان نرم و اسفنجی (کماچ)

متن ویدئو طرز تهیه نان نرم و اسفنجی (کماچ)

سلام به دوستان گلم. امروز می­خوام باز دوباره براتون یک نون ساده درست کنم.

دوستان الان شب 2 نصفه شب هست. می­خوام من خمیرم رو انجام بدم. فردا صبح واسه ساعت 8 صبح می­خوام این نون رو درستش کنم. 200 هست. خب من آرد رو الک می­کنم. 600 گرم آرد، نصف قاشق نمک، 200 میلی­لیتر آب گرم، 40 گرم کره. کره رو داخل این آب گرم ریختم که یک مقداری نرم بشه. مایه خمیر یک بسته 50 گرمی هست، ببینید که من نصفش رو استفاده می­کنم، 2 قاشق شکر. یکم آب گرم دوباره بهش اضافه می­کنم، این هم 200 میلی­لیتر بود یعنی 2 تا 200 میلی­لیتری که 300 اش رو من الان استفاده کردم دیگه. خب من باقی آب رو هم دوباره اضافه می­کنم. یعنی کلا 400 میلی­لیتر آب. خب ببینید یک خمیر به این شلی به دست اومد. این رو می­ذارم تا فردا ساعت 8 صبح.

ببینید خمیر من قشنگ ور اومده. نه خراب می­شه، نه هیچی. ببینید. الان در این مرحله من دوباره یک پیمانه که همون 200 گرم هست آرد رو بهش اضافه می­کنم. خب این رو 10 دقیقه دیگه می­ذارم.  خب دوستان این هم بعد از 10 دقیقه. یه جای خیلی گرم گذاشتمش. سینی فر رو یک مقداری چربش کردم و الان همه­ی خمیر رو خالی می­کنم داخل سینی. یک مقدار خیلی کم دستم رو چرب می­کنم، اینطوری. خمیرش خیلی شل هست. قشنگ ببینید زیر دستتون که یک جا نازک، یک جا ضخیم نباشه. نصف قاشق غذاخوری آرد. 2 قاشق غذاخوری آب، یک عدد زرده تخم مرغ هم داریم، این رو هم بهش اضافه می­کنیم. آرد و آب و تخم مرغ رو می­ریزم روی نون. این رو می­برم می­ذارم داخل فر.

فر رو به درجه 250 همین الان روشن می­کنم که آروم آروم فر گرم بشه و این هم مغز پخت بشه. این نون با نون­های قبلی یک مقدار فرق داره. این نون اسمش هست نون اسفنجی. نون اسفنجی باید داخل فر سرد قرار بگیره و همزمان با فر همینطوری که فر گرم می­شه این هم می­پزه. مدت پختش هم 20 دقیقه هست.

خب دوستان عزیزم این هم نون اسفنجی ما بعد از 20 دقیقه. ببینید خیلی نرم هست. خب دوستان عزیزم این هم از نون اسفنجی امروز ما. امیدوارم که خوشتون بیاد، شما هم درست بکنید و از خوردنش لذت ببرید. ویدیو رو لایک کنید، کانال رو سابسکرایب کنید. تا ویدیوی بعدی خدانگه­دار.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان نرم و اسفنجی (کماچ)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *