



موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه نان نرم و اسفنجی (کماچ)
متن ویدئو طرز تهیه نان نرم و اسفنجی (کماچ)
سلام به دوستان گلم. امروز میخوام باز دوباره براتون یک نون ساده درست کنم.
دوستان الان شب 2 نصفه شب هست. میخوام من خمیرم رو انجام بدم. فردا صبح واسه ساعت 8 صبح میخوام این نون رو درستش کنم. 200 هست. خب من آرد رو الک میکنم. 600 گرم آرد، نصف قاشق نمک، 200 میلیلیتر آب گرم، 40 گرم کره. کره رو داخل این آب گرم ریختم که یک مقداری نرم بشه. مایه خمیر یک بسته 50 گرمی هست، ببینید که من نصفش رو استفاده میکنم، 2 قاشق شکر. یکم آب گرم دوباره بهش اضافه میکنم، این هم 200 میلیلیتر بود یعنی 2 تا 200 میلیلیتری که 300 اش رو من الان استفاده کردم دیگه. خب من باقی آب رو هم دوباره اضافه میکنم. یعنی کلا 400 میلیلیتر آب. خب ببینید یک خمیر به این شلی به دست اومد. این رو میذارم تا فردا ساعت 8 صبح.
ببینید خمیر من قشنگ ور اومده. نه خراب میشه، نه هیچی. ببینید. الان در این مرحله من دوباره یک پیمانه که همون 200 گرم هست آرد رو بهش اضافه میکنم. خب این رو 10 دقیقه دیگه میذارم. خب دوستان این هم بعد از 10 دقیقه. یه جای خیلی گرم گذاشتمش. سینی فر رو یک مقداری چربش کردم و الان همهی خمیر رو خالی میکنم داخل سینی. یک مقدار خیلی کم دستم رو چرب میکنم، اینطوری. خمیرش خیلی شل هست. قشنگ ببینید زیر دستتون که یک جا نازک، یک جا ضخیم نباشه. نصف قاشق غذاخوری آرد. 2 قاشق غذاخوری آب، یک عدد زرده تخم مرغ هم داریم، این رو هم بهش اضافه میکنیم. آرد و آب و تخم مرغ رو میریزم روی نون. این رو میبرم میذارم داخل فر.
فر رو به درجه 250 همین الان روشن میکنم که آروم آروم فر گرم بشه و این هم مغز پخت بشه. این نون با نونهای قبلی یک مقدار فرق داره. این نون اسمش هست نون اسفنجی. نون اسفنجی باید داخل فر سرد قرار بگیره و همزمان با فر همینطوری که فر گرم میشه این هم میپزه. مدت پختش هم 20 دقیقه هست.
خب دوستان عزیزم این هم نون اسفنجی ما بعد از 20 دقیقه. ببینید خیلی نرم هست. خب دوستان عزیزم این هم از نون اسفنجی امروز ما. امیدوارم که خوشتون بیاد، شما هم درست بکنید و از خوردنش لذت ببرید. ویدیو رو لایک کنید، کانال رو سابسکرایب کنید. تا ویدیوی بعدی خدانگهدار.
نساک (خریدار محصول) –
عالی عالی عالی??