

موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم نان ویانا:
آرد فانتزی: ۴۰۰ گرم
شیر: ۱۸۰ گرم
آب: دو تا چهار ق غ در صورت نیاز(با توجه به میزان جذب آب آردتون)
تخم مرغ کوچک: یک عدد
شکر: ۱۵ گرم
کره: ۴۵ گرم
خمیرمایه فوری: ۵ گرم
نمک: ۶ گرم
برای رومال: یک تخم مرغ کامل و کمی وانیل
طرز تهیه:
شیر+شکر+خمیرمایه+آرد+نمک+تخم مرغ و کره +آب (در صورت نیاز )رو به ترتیب اضافه کنید و ۱۵ دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف و یکدست شود.خمیرو در کاسه ی چرب با درپوش یکساعت استراحت دهید. سپس خمیرو به چانه های ۷۵ یا ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید و چانه کنید و روی چانه ها رو بپوشانید و ده دقیقه استراحت دهید و سپس طبق کلیپ آموزشی که براتون گذاشتم رول کنید و در سینی فر یا قالب باگت با فاصله بچینید و با تخم مرغ و وانیل زده شده رومال کنید و تیغ بزنید (فاصله ی خط تیغ ها نزدیک به هم باشند) و ۷۵ تا ۹۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیرها حجم بگیرن و خط تیغ ها هم باز بشن( چون خمیرها رومال دارند میتونید چیزی روشون نکشید و در فرتون که خاموشه بگذارید و در فرو ببندید و بذارید حجم بگیرن) و قبل از اینکه زمان استراحت آخرشون تموم بشه از فر خاموشتون خارجش کنید و بذارید فرتون با دمای ۲۱۰ درجه داغ داغ بشه و بعد خمیرهارو بذارید به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزن و رنگ بگیرند.موقع پخت یک کاسه ی کوچک آب جوش هم کف فرتون بذارید.
فریسا –
چه طرزتهیه خوب و راحتی??
پَرَنسا –
وای منم درست میکنم اینو، عاشقش شدم ? ? ? ?