رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه نان کدوحلوایی (روش 1)

مواد لازم نان کدوحلوایی :
کدوحلوایی پخته پوره ۱۴۰ گرم
آرد نان فانتزی (۳ صفر) ۳۰۰ گرم
شیر ۴۰ گرم
کره ۲۵ گرم
شکر ۲۵ گرم
نمک ۴ گرم
خمیر مایه ۴ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
زرده و شیر و تخمه کدو برای رومال و تزیین
طرز تهیه: ابتدا کدوها را با دوقاشق آب پخته تا کاملا نرم شود سپس پوره کنید و اجازه بدید آب اضافیشروی شعله ملایم بخار شود ،در این فاصله خمیر مایه را به شیر اضافه کرده به اضافه نصف از شکر ، هم زده روشو بپوشونید و ۱۰ دقیقه استراحت بدید تا عمل کنه ،سپس یه کاسه بزرگ بردارید پوره کدوحلوایی خنک شده و خمیر مایه به عمل آمده و مابقی شکر و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود ،حالااااا نمک را به آرد اضافه کنید و خرد خرد به مایه اضافه کنید نصف بیشتر آرد را که اضافه کردید و خمیر خودش رو جمع کرد کره به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و بعد مابقی آرد رو و ورز دهید تا خمیر یکدست شود سپس خمیر را در ظرف تمیزی قرار داده سلفون کشبده و یک حوله بیاندازید و یک ساعت استراحت دهید سپس بعد از استراحت خمیر را چانه کنید من به ۹ قسمت تقسیم کردم هر چانه حدودا ۶۰ گرم شد و بعد از چیدن چانه ها در ظرف فر دوباره سلفون کشیده و حوله انداخته و یک ساعت دیگه استراحت دهید تا خمیر حجیم شود،سپس بعد از استراحت دوم رومال زرده و شیر زده مقداری تخم کدو ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه پخت کنید

طرز تهیه نان کدو حلوایی (روش 2)

طرز تهیه نان کدو حلوایی (روش 2)

نان کدو حلوایی
✅مواد لازم:
آب هم دمای محیط ۱۴۰ تا ۱۸۰ گرم
شیر خشک قنادی ۲۰ گرم (اگر نداشتید به جای نصف آب دستور از شیر استفاده کنید)
مایه خمیر ۶ گرم
پوره ی کدو حلوایی (که کاملا خنک شده) ۱۵۵ گرم
آرد نان فانتزی ۴۶۵ گرم
شکر ۲۵ گرم
نمک ۴ گرم
دارچین (در صورت تمایل) یک ق چ
کره ی هم دمای محیط ۳۵ گرم
✅طرز تهیه:
حدود ۲۰۰ گرم کدو حلوایی پوست کنده رو داخل مایکروفر سه تا چهار دقیقه بپزید،(یا روی اجاق گاز، بخار پز کنید) پوره اش کنید و ۱۵۵ گرمش رو بگذارید تا خنک شود. آب و شیرخشک و مایه خمیرو مخلوط کنید و پوره ی کدو رو بهش اضافه کنید و سپس مواد خشک آرد، نمک ،شکر و دارچین(در صورت تمایل) و کره رو اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا یک خمیر نرم و یکدستی داشته باشید(اگر خمیرتون نرم نشد کم کم آب اضافه کنید،اگر خیلی چسبنده بود نهایتا دو ق غ آرد اضافه کنید)، خمیرو در یک کاسه ی چرب با درپوش به مدت ۴۵ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. من خمیرمو دوتا چانه کردم یکیشو در سبد گرد به قطر ۲۰ (که داخلش پارچه تمیز بود) گذاشتم (روی چانه زیر باشد) و یکیشو رول کردم و در قالب تست سایز ۲۰ گذاشتم(خط خمیر زیر باشد). روشونو بپوشونید و به مدت ۷۰ تا ۹۰ دقیقه استراحت دهید تا حتما دو برابر و‌نیم شوند. سپس روی کاغذ روغنی یا ورق نسوز طبق کلیپم چهارتا نخ ضخیم معمولی به صورت ضبدری که با آب خیس کردید بگذارید تا ۸ قسمت مساوی داشته باشید. و خمیرِ داخل سبد رو به آرومی در مرکز نخ ها برگردونید و نخ هارو روی خمیر گره بزنید و اضافه اشون رو قیچی کنید و کمی آردپاشی کنید و با تیغ طرح بندازید، روی خمیرِ داخل قالبِ تست هم با آب یا سفیده ی تخم مرغ رومال کنید و تخم کدو بپاشید و بگذاریدشون داخلِ سینی فر از قبل کاملا داغ شده با دمای ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه بپزند و رنگ بگیرند. سپس بگذارید نان ها خنک شوند و نخ های نان طرح کدو تنبل رو هم با قیچی باز کنید.
**برای استراحت خمیر از هر سبد نان یا حتی از یک کاسه هم می تونید استفاده کنید فقط گود باشه و داخلش یک پارچه ی نخی نازک بندازید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان کدوحلوایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *