رضیم
شماره دستور پخت: 3214
رضیم
طرز تهیه پوآچا پلنگی

موارد لازم + طرز تهیه

🍘مواد لازم پوآچا پلنگی👇🏻
۲ لیوان شیر ولرم
۱ لیوان آب ولرم
۱ لیوان روغن مایع
۱ ق غ شکر
۲ ق م نمک
۱ پاکت خمیر مایه خیس
آرد به میزان لازم

🍘برای داخلش👇🏻
پنیر سفید
جعفری ریز خرد شده

🍘برای سس👇🏻
نصف لیوان آب
نصف لیوان آرد برنج
۱ پاکت خمیر مایه
۱ ق غ شکر
۱ ق م نمک
۲ ق م روغن مایع

🍘طرز تهیه👇🏻
به غیر از آرد همه مواد لازم خمیر رو داخل ظرفی می ریزیم و خوب هم می زنیم سپس آروم آروم آرد رو اضافه کرده و خمیرمون رو ورز می‌ دیم و یه خمیر نرم بدست میاریم. خمیرمون رو ۴۰_۴۵ دقیقه استراحت می دیم تا عمل بیاد از خمیر عمل اومده تکه هایی به اندازه نارنگی جدا می کنیم و تو دستمون کمی باز می‌کنیم و توش از مخلوط پنیر جعفری گذاشته و خوب می بندیم و به شکل گرد در میاریم بعد توی سینی کاغذ روغنی پهن شده قرار می دیم.
برای درست کردن سس همه مواد مورد نیاز رو توی کاسه مناسبی می ریزیم و خوب هم می‌زنیم روی هر پوآچا به اندازه یک قاشق مرباخوری از سس گذاشته و همه جاشو با سس می پوشونیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه می‌پزیم.
نوش جان🌝❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پوآچا پلنگی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *