موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه کباب دنده
متن ویدئو طرز تهیه کباب دنده
گوشت دنده از گوشتهایی است که تمام خوشمزگی کباب کوبیده برای گوشت دنده است. اینکه عطر خوبی دارد. طعم خوبی دارد. گوشتش به قول معروف یک گوشت فلافی و خوبی است و اینکه به راحتی میتوانید از همه جا تهیهاش بکنید. گوشت دنده هم بافت چربی بینش دارد و هم اینکه یک پوست نازکی هم دارد که موقع کباب کردن اصولاً این جمع میشود و خیلی کوچکتر میشود. نیازی نیست بخوایم وقت بذاریم این پوست را بگیریم.
چون گوشت دنده است قدرت نفوذ مواد مرینیت ما در آن خیلی زیاد است. و اینکه من آن چربی روش لایه چربی ضخیم دارد آن را از رویش برداشتهام و اینکه خب چیزی که باقی مانده این است. این هم جزو کبابهایی است که باید به دندان کشید و یک تکه استخوان هم پشتش هست حالا اگر شما خواستید تهیه بکنید حتماً باید از گوشت گوسفند تهیه بکنید و اگه به قصابتون بگید بهتون میده.
بریم سراغ مواد اولیهاش. یک مقداری متفاوت است اما خوشمزه.
سس خردل یک قاشق چای خوری
اندازهها رو هم ببخشید من بعضی وقتها قاشق چای خوری را با قاشق کوچک یا بزرگ قاطی میکنم اما آن اندازهای ه به شما میگم به پیمانه نگاه نکنید و سعی کنید اندازه رو بریزید من اکثراً چشمی استفاده میکنم. بعضی وقتها ترجمههای مواد اولیه کار خیلی سختیه ترجمه کردنشون. یه جاهایی کم و کاستیهایی هست امیدوارم که ببخشید. سس خردل داریم یک قاشق، سیر داریم تقریباً 4، 5 حبه. این را در مورد لیمو بگویم، لیمو را من پوست گرفتم و صد درصد مطمئن شدم که هیچ تخمی داخلش نیست. اگه یه دونه تخم داخلش باشه تمام گوشتتان رو خراب میکنه. پس مراقب باشید اول پوستش بکنید تخمهاشو کاملاً دربیارید حالا اگر دفرمه هم شد مهم نیست چون قرار است برود داخل مخلوط کن. دو تا دانه پیاز داریم دو تا دانه انجیر داریم. ممکن است بپرسید این انجیر برای چیه.
این انجیر یک طعم خاصی به گوشت میدهد که در بعضی از کبابها استفاده میکنیم. چنجه کباب مخصوص هست که با گوشت ران گوسفند درست میشود آن هم به شما آموزش میدهم. این عیناً کیوی عمل میکند باعث پوک شدنش میشود و یک شیرینی خیلی ملایم خاص دارد که به گوشت میدهد و باعث خوشمزگیش میشود. انجیر را فراموش نکنید 2 تا یا 3 دانه انجیر حالا اگر انجیر ایرانی خشک داشتید میتوانید از 4، 5 تا استفاده کنید. نمک داریم برای 1 کیلو گوشت، گوشت من 1 کیلو است دقیقاً. 1 قاشق چای خوری و بعداً هم به آن اد میکنم و میچشم. فلفل سیاه درشت خورد شده که خودم با هاون خورد کردم و این هم زیره اصل ایرانی. از پودر زیره استفاده نکنید، آن چیزی که میخواید به شما نمیدهد و این هم زعفران است به اندازه 4، 5 قاشق زعفران برای یک کیلو و مهمتر از همه پاپریکا پادر پایه اصلی کباب ذغالی است و روغن زیتون و یک تکه فلفل دلمه.
مواد اولیهاش زیاد شد. اصلاً مهم نیست چه اتفاقی میافتد فقط برای اینکه اینها راحتتر خورد بشوند ما داخل مخلوطکن میریزیم و همه را با همدیگه مخلوط میکنیم. میآیم سراغ پیازها، سعی میکنم پیازها را هم به تکههای کوچکتر در بیاورم. سیر را اضافه میکنم. لیموها را و انجیر چون خیلی سخت ممکن است تکه بشود. انجیرها را هم خودم چند تکهاش میکنم و به این مواد اضافه میکنم. نمک و فلفل. و این هم اضافه میکنم (سس خردل و زیره) موادمون آماده شد و مخلوط میکنم. مواد مخلوط شد و به این شکل درآمد.
بیاییم سراغ باقی کار. پاپریکا پادر ماند و روغن زیتون و زعفران. چرا اینها را قاطی نکردم چون که زعفرانمان حرام میشود و نتیجهای که میخواهیم ازش نمیگیریم. گوشت را اضافه میکنیم به ظرف و وقت این است که زعفران تمام قسمتها برود. موقع هم زدن اینها خیلی باید مراقب باشید چون این گوشتها از روی سیخ جدا موقعی که کباب میکنید از روی سیخ جدا میشود و خیلی باید اینها را آرام هم بزنید که گوشتها از روی استخوان جدا نشود. پاپریکا پادر بهش میزنیم. پاپریکا پادر باید به اندازهای بزنید که کاملاً احساس بشود. تقریباً یک قاشق چای خوری کفایت بکند.
در این مرحله روغن زیتون هم به آن اضافه میکنیم. روغن هم به اندازه نصف استکان سعی کنید به آن روغن زیتون بزنید. موادمان هم به گوشت اضافه میکنم و سعی میکنم کاملاً ماساژ بدهم. اما بهترین کار حالا ظرف مخروطی شکل به این شکل است که اینها همه مواد مرینیت میرود جمع میشود در پایین. برای اینکه از این کار جلوگیری بکنیم بهترین کار این است که یک کیسه فریزر را دو لایه بکنیم و کل مواد را داخلش بریزید و درش را کاملاً ببندید و به مدت حداقل 2 الی 3 ساعت بگذارید داخل یخچال بماند. بیرون نگذارید بماند.
در هوای یخچال خیلی بهتر است و اینکه خب ما نمیدانیم این گوشت کی بیرون مانده و کی قرار است فاسد بشود. چرا من از دو تا سیخ استفاده کردم؟ برای اینکه نپیچد موقع پختن و نیوفتد. اینها را باید یک خطهای سطحی با یک چاقوی تیز البته نه قسمتهایی که سیخ شده است. یک خطهای خیلی کوچک روش میندازیم برای اینکه بهتر بپزد. البته روی این قسمتهایی که سیخ رفته را دیگر خط نندازید. چون موقع پختن احتمال دارد از اینجا پاره بشود. من سعی کردم مواد اضافی که روی آن مانده بود را بگیرم و یک مقدار کمی هم هست فکر نکنم رو سوزش بکند. الان میرویم پای آتش.
این کبابها را ما میخواهیم برشته برشته بشود. اصلاً نزنید حوصله به خرج بدهید که گوشت روش دندان گیر باشد.
غَزل (خریدار محصول) –
اکانت اینستا هم دارید؟??
باستیان (خریدار محصول) –
چه آموزش خفنی???
کامدل –
به به چقدر خوشمزه شده :)????????