رضیم
شماره دستور پخت: 579
رضیم
طرز تهیه کباب دنده

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه کباب دنده

متن ویدئو طرز تهیه کباب دنده

گوشت دنده از گوشت­هایی است که تمام خوشمزگی کباب کوبیده برای گوشت دنده است. این­که عطر خوبی دارد. طعم خوبی دارد. گوشتش به قول معروف یک گوشت فلافی و خوبی است و این­که به راحتی می­توانید از همه جا تهیه­اش بکنید. گوشت دنده هم بافت چربی بینش دارد و هم این­که یک پوست نازکی هم دارد که موقع کباب کردن اصولاً این جمع می­شود و خیلی کوچک­تر می­شود. نیازی نیست بخوایم وقت بذاریم این پوست را بگیریم.

چون گوشت دنده است قدرت نفوذ مواد مرینیت ما در آن خیلی زیاد است. و این­که من آن چربی روش لایه چربی ضخیم دارد آن را از رویش برداشته­ام و این­که خب چیزی که باقی مانده این است. این هم جزو کباب­هایی است که باید به دندان کشید و یک تکه استخوان هم پشتش هست حالا اگر شما خواستید تهیه بکنید حتماً باید از گوشت گوسفند تهیه بکنید و اگه به قصابتون بگید بهتون می­ده.

بریم سراغ مواد اولیه­اش. یک مقداری متفاوت است اما خوشمزه.

سس خردل یک قاشق چای خوری

اندازه­ها رو هم ببخشید من بعضی وقت­ها قاشق چای خوری را با قاشق کوچک یا بزرگ قاطی می­کنم اما آن اندازه­ای ه به شما می­گم به پیمانه نگاه نکنید و سعی کنید اندازه رو بریزید من اکثراً چشمی استفاده می­کنم. بعضی وقت­ها ترجمه­های مواد اولیه کار خیلی سختیه ترجمه کردنشون. یه جاهایی کم و کاستی­هایی هست امیدوارم که ببخشید. سس خردل داریم یک قاشق، سیر داریم تقریباً 4، 5 حبه. این را در مورد لیمو بگویم، لیمو را من پوست گرفتم و صد درصد مطمئن شدم که هیچ تخمی داخلش نیست. اگه یه دونه تخم داخلش باشه تمام گوشتتان رو خراب می­کنه. پس مراقب باشید اول پوستش بکنید تخم­هاشو کاملاً دربیارید حالا اگر دفرمه هم شد مهم نیست چون قرار است برود داخل مخلوط کن. دو تا دانه پیاز داریم دو تا دانه انجیر داریم. ممکن است بپرسید این انجیر برای چیه.

این انجیر یک طعم خاصی به گوشت می­دهد که در بعضی از کباب­ها استفاده می­کنیم. چنجه کباب مخصوص هست که با گوشت ران گوسفند درست می­شود آن هم به شما آموزش می­دهم. این عیناً کیوی عمل می­کند باعث پوک شدنش می­شود و یک شیرینی خیلی ملایم خاص دارد که به گوشت می­دهد و باعث خوشمزگیش می­شود. انجیر را فراموش نکنید 2 تا یا 3 دانه انجیر حالا اگر انجیر ایرانی خشک داشتید می­توانید از 4، 5 تا استفاده کنید. نمک داریم برای 1 کیلو گوشت، گوشت من 1 کیلو است دقیقاً. 1 قاشق چای خوری و بعداً هم به آن اد می­کنم و می­چشم. فلفل سیاه درشت خورد شده که خودم با هاون خورد کردم و این ­هم زیره اصل ایرانی. از پودر زیره استفاده نکنید، آن چیزی که می­خواید به شما نمی­دهد و این هم زعفران است به اندازه 4، 5 قاشق زعفران برای یک کیلو و مهم­تر از همه پاپریکا پادر پایه اصلی کباب ذغالی است و روغن زیتون و یک تکه فلفل دلمه.

مواد اولیه­اش زیاد شد. اصلاً مهم نیست چه اتفاقی می­افتد فقط برای این­که این­­ها راحت­تر خورد بشوند ما داخل مخلوط­کن می­ریزیم و همه را با همدیگه مخلوط می­کنیم. می­آیم سراغ پیازها، سعی می­کنم پیازها را هم به تکه­های کوچکتر در بیاورم. سیر را اضافه می­کنم. لیموها را و انجیر چون خیلی سخت ممکن است تکه بشود. انجیرها را هم خودم چند تکه­اش می­کنم و به این مواد اضافه می­کنم. نمک و فلفل. و این هم اضافه می­کنم (سس خردل و زیره) موادمون آماده شد و مخلوط می­کنم. مواد مخلوط شد و به این شکل درآمد.

بیاییم سراغ باقی کار. پاپریکا پادر ماند و روغن زیتون و زعفران. چرا این­ها را قاطی نکردم چون که زعفران­مان حرام می­شود و نتیجه­ای که می­خواهیم ازش نمی­گیریم. گوشت را اضافه می­کنیم به ظرف و وقت این است که زعفران تمام قسمت­ها برود. موقع هم زدن این­ها خیلی باید مراقب باشید چون این گوشت­ها از روی سیخ جدا موقعی که کباب می­کنید از روی سیخ جدا می­شود و خیلی باید این­ها را آرام هم بزنید که گوشت­ها از روی استخوان جدا نشود. پاپریکا پادر بهش می­زنیم. پاپریکا پادر باید به اندازه­ای بزنید که کاملاً احساس بشود. تقریباً یک قاشق چای خوری کفایت بکند.

در این مرحله روغن زیتون هم به آن اضافه می­کنیم. روغن هم به اندازه نصف استکان سعی کنید به آن روغن زیتون بزنید. موادمان هم به گوشت اضافه می­کنم و سعی می­کنم کاملاً ماساژ بدهم. اما بهترین کار حالا ظرف مخروطی شکل به این شکل است که این­ها همه مواد مرینیت می­­رود جمع می­شود در پایین. برای این­که از این کار جلوگیری بکنیم بهترین کار این است که یک کیسه فریزر را دو لایه بکنیم و کل مواد را داخلش بریزید و درش را کاملاً ببندید و به مدت حداقل 2 الی 3 ساعت بگذارید داخل یخچال بماند. بیرون نگذارید بماند.

در هوای یخچال خیلی بهتر است و این­که خب ما نمی­دانیم این گوشت کی بیرون مانده و کی قرار است فاسد بشود. چرا من از دو تا سیخ استفاده کردم؟ برای این­که نپیچد موقع پختن و نیوفتد. این­ها را باید یک خط­های سطحی با یک چاقوی تیز البته نه قسمت­هایی که سیخ شده است. یک خط­های خیلی کوچک روش می­ندازیم برای این­که بهتر بپزد. البته روی این قسمت­هایی که سیخ رفته را دیگر خط نندازید. چون موقع پختن احتمال دارد از این­جا پاره بشود. من سعی کردم مواد اضافی که روی آن مانده بود را بگیرم و یک مقدار کمی هم هست فکر نکنم رو سوزش بکند. الان می­رویم پای آتش.

این کباب­ها را ما می­خواهیم برشته برشته بشود. اصلاً نزنید حوصله به خرج بدهید که گوشت روش دندان گیر باشد.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کباب دنده”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *