رضیم
شماره دستور پخت: 3083
رضیم
طرز تهیه کنوفه ترکی

موارد لازم + طرز تهیه

🍮مواد لازم کنوفه ترکی👇🏻
۴۰۰ گرم کادایف
۲۰۰ گرم کره
۲۵۰ گرم پنیر موزارلا

🍮برای شربت👇🏻
۲ لیوان شکر
۲ لیوان آب

🍮طرز تهیه👇🏻
روی کادایف های بریده شده کره رو ذوب کرده و میریزیم و با دست هم میزنیم .
داخل تابه چرب شده نصف کادایف هارو با دست باز میکنیم و میریزیم و فشار میدیم بعد روش پنیر رنده شده کنوفه رو میریزیم. باقی کادایف ها رو روی پنیر میریزیم و با دست فشار میدیم .سپس روی اجاق پشت و روشو میپزیم(
طبق ویدئو)
برای شربت شکر و آب رو مخلوط میکنیم و ۸_۹ دقیقه میجوشونیم .شربت ولرم شده رو روی کنوفه داغ میریزیم .شربت رو به میزان لازم بریزید من همه شربت رو نریختم. روش رو با پودر پسته تزیین می کنیم و سرو میکنیم.
نوش جان❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کنوفه ترکی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *